ebeyzzaa Bebek arabası almak istiyorum ama hangi markayı almalıyım özellikleri ne olmalı önerilerinizi bekliyorum 🙏
orcngzm ebeyzzaa prego solo önerirm uzun süre rahatlıkla kullanılabilirsin tentesi falan baya asagı iniyor bazı modellerde cok inmeyince güneş sorunu oluyo hafif kullanımı rahat bi model
mervedmrcn ebeyzzaa ben prego quattro vip travel bebek arabasıbını tercih ettim sürümü tel elle açılır kapanır olması pusetini oto koltuğu olarakta kullanma açısından çok güzel daha kullanmadım ama çok araştırdım youtube ta videoları var bakın isterseniz
eylulus ebeyzzaa ben cift yonlu istedigim icin hem de kabin travel gibi baktigim icin prego venüs aldim
Cemre44 mervedmrcn kaç yaşa kadar kullanımı var bende arayıştayım. Siz yazınca girip baktım güzel gözüküyor araba
mervedmrcn birkimseee evet çift yön kullanabiliyorsunuz ayrıca itme kolu kısalıp uzuyor bebeğe daha rahat ulaşabiliyorsunuz güzel fonksiyonlu bi bebek arabası ben videoyu izleyip karar vermiştim
BirAskMasali1323 Kızlar bende kabin boy bebek arabası arayisindayim benim için çift yönlü olması önemli değil hafif ve kullanışlı bı sraba olsun istiyorum butcemde 7 bin ila 10 bin arası aldığınız veya kullandığınız memnun kaldiginiz araba önerir misiniz
BirAskMasali1323 ataninannesi2024 Trendyolda baktimda bulamadım Elele mağazasından mi aldınız link atarmisiniz
Alyask ebeyzzaa ben Kraft Kenya aldım çok hafıf çift yönlü bunlara dıkkat ederek sectım zaten çok tercih edılen bi model size de fıkır olsun ☺️
ataninannesi2024 BirAskMasali1323 trendyoldan almıştım ben ama şimdi kendi sitelerinden baktım Stok tükendi yazıyor. Trendyoldan elemeleri sagıcı mağzasına mesaj atıp sorun isterseniz Stok açıyorlar çünkü bir hafta içinde