Dilekulgtt Edanurylm geri gelmemis nasil geri geliyor anlamadim 5+0 6+3 olmussun sadece adet tarihine uyumlu degil bu normal cogu gebelikte oluyo
Dilekulgtt Edanurylm biraz daha bekle oyle kurtaja karar ver haftaya gitriginde belki duyarsin belli olmaz
Dilekulgtt Edanurylm tmm canim bu olabilir ben kizimi 2 hafta geriden ogrenmistim geriden geliyordu bu soru degil yani onemli olan kalp atisini duyman
Hasret18ayaz Dilekulgtt 18 Ağustos 26 21 Ağustos 74.5 24 Ağustos 163.2 bugün tekrar verdim bakalım merakla bekliyorum ortalama olarak düzenli gibi
Dilekulgtt Edanurylm geriden gelme olayini takma cogu gebelikte oluyor kalp olusmusmu onemli olan o doktorda niye acele acele edip kurtaj diyor anlamadim belki 8 haftalikta duyulucak
Bir_nazenin01 Bende 6+4 ümm 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için zaman geçmiyor doktorum izine çıktı onu bekliyorum dört gözle gidene kadar 7+4 olacaz kalp atışı duyulur herhalde değil mi 🥲🥲🥲🤍
Dilekulgtt Bir_nazenin01 evet duyarsin daha net sekilde hemde. Bende haftaya gidicektim ama lekelenince endiselendim o manayla duyduk zaten 1 ay sonraya cagirdi o sure nasil gecer bilmiyorum 😄
Dilekulgtt Edanurylm ayni doktora gitme bence yine baska dene 2 doktor denemissin ama icine siner belki baska birine daha gitmelisin
Hasret18ayaz Dilekulgtt 1000 üzerinde görünüyor genelde ama 2000 üzeri garsnti oluyor yuksek ihtimalle benim p tesi görünür
Dilekulgtt Hasret18ayaz dogru o an once muayne etti bakalim belki gozukur dedi sonra kan verdim zaten bende