Buseemm 1159098263 bnde oyleyim hamile kalmadan once tatli diye ölüyordum ama su an tatliyi hic aramiyorum eşki seyler daha cok yiyesim geliyor turşu salata vs gbi ama tatlı pastalar fln yemek de geliyor icimden daha cok var galiba cinsiyete :) 10 haftaligiz su an
busra_basturk 1159098263 bende sürekli tatlı aşeriyorum ve oğluşum olucak bence cinsiyet değil de kişiden kişiye değişiyor
Gamzecabuk 1159098263 bende hep eksi şeyler aserdim asla tatli seyler yiyemedim kızım olacak 6. Aya girdim şuan da tatlı şeyler yiyesim geliyor 😀
Evin_450 Hepsi hurafe hep ye tatlıyı doğur hakkıyı falan diyordu herkes ben 32+4 haftalığım hala da tatlıdan tiksiniyorum ekşi dedim hep turşu yedim oğlum olacak inşallah
Semakantar 1159098263 ayni bende sizin gibiydim kizimda dibine kadsr tstli yedim 2. Hamileligim cinsiyeti erkek tatlidan tiksiniyorum daha cok tuzlu freş şeyler istiyor canim
Nazo77 1159098263 ben meyve sebze salata vs yiyordum en başlarda hala canım pek sağlıksız birşey çekmez cinsiyet erkekmiş pek alakası yok bence ya😅
Simge04 1159098263 Kızımda canım aşırı tatlı şeyler çekiyordu yemek olmasın ama tatlı olsun yeterki diyordum kız oldu. 2ci gebeliğim aynısıydı ama erkek oldu 😀
Ebrarckdr 97-Mucize Erken olabilir bence zaten anca mide bulantılarının geçtiği toparlandığı zamanlarda sayılırsınız
97-Mucize Ebrarckdr çok şükür bir kere bile bulantı kusma iğrenme olmadı. Doktora da aynını dedim buraya gelmesem hamile olduğumu anlamıcam diye
Ebrarckdr 97-Mucize Yaa çok iyi gerçektenn maşallah diyelim o zaman.Ben iliklerime kadar yaşıyorum hamileliği😂4 haftalıkken öğrendim 5.haftadan beri tüm belirtilerini yaşıyorum şuanda 9+4 teyim hala aynı devaam🥲