yesilanne97 Medin benimde geçti gögüslerimde şuan hiçbir hassasiyet yok, belkide mide bulantım ve yanmamdan hissetmiyorumdur. Kasıklarımda ve belimde çok sancılar var bende ondan korkuyorum
Medin yesilanne97 normalmis gogus agrisi gecebiliyormus ama midebulantisi da olabiliyor kasik bel agrilari arada bana da giriyo adet olcak gibi ama dinlenince geciyor Allahim hepimizin yuzunu en hayirli sekilde güldürsun kendimizi cok dinliyoruz kizdigim ozelligim kendime
yesilanne97 Medin aslında en çok hiçbirşey okumamak hiçbirşeyi bilmemek araştırmamak istiyorum. İnanın insanı çok düşündürüyor ve rahatsız ediyor
Medin yesilanne97 arama motorum hep gebelik belirtisi azalan varmi bos gebelik nefir kalp atisini duymayan duyan gobi seylerle dolu ama herkes farkli hamilelik yasiyor hic belirtisi olmayanda oluyor 8. Hafta kalbi duyanda oluyor 6. Hafta duyanda degisiyor iste ... haklisiniz bakmamak okumamak laxim
Tugbaylmaz- iremby Her hafta kontrole gidiyorum çatı muayenesini yarın yapicakmis, geçen hafta doğum pozisyonunda olduğunu söyledi kafası biraz daha assagiya inmiş, iki haftadır da düzensiz sancılarım oluyor ama bende de gelen giden yok beklemedeyim 🤷🏻♀️