Medin yesilanne97 en yakin sizeyim oyuzden sormak istedim goguslerimde bikac gun oncesine kadar batma kasilma kramp agri vardi iki gundur yok oldu bugun kalp atisini duymaya gidicem nasipse korkuyorum cokk 7 +3 üm ins. Duyarim ama gogusler normale donunce korktum
edagoktug53 Medin o aylarda korku cok normal. Bende öyleydim hep bir panik havasında doktora gidiyordum. Allahın izniyle duyarsınız bebeğinizin kalp atışlarını içinizi ferah tutun.
yesilanne97 Medin benimde geçti gögüslerimde şuan hiçbir hassasiyet yok, belkide mide bulantım ve yanmamdan hissetmiyorumdur. Kasıklarımda ve belimde çok sancılar var bende ondan korkuyorum
Suhammeh Medin bende sizin gibiyim 5+5 haftalığım bir anda göğüsümeki hassasiyet gitti saat başı sızlamalarım vardı bende 24 Ocak’ta kalp atışını duyucam İnşaAllah 🤲🏻
Medin edagoktug53 cok korkuyorum ama pozitif olmak istiyorum 6 haftaya girdigim gun gittim kal duyulmadi ufak diye kese ve yolk gorundu simdi duyucam Rabbimin izniyle sizde guzel haberler alin insallah sagolun.
iremby Tugbaylmaz- nasil gidiyor cati muayanesi falan oldun mu durum ne ? Bende 38+1 im. Bende henuz bir sey yok. Cati muayenesi oldum kanaldaymis.
Tugbaylmaz- iremby Her hafta kontrole gidiyorum çatı muayenesini yarın yapicakmis, geçen hafta doğum pozisyonunda olduğunu söyledi kafası biraz daha assagiya inmiş, iki haftadır da düzensiz sancılarım oluyor ama bende de gelen giden yok beklemedeyim 🤷🏻♀️