Mrvsmt2502 Dilek_04 gelmedi bıraksalar daha da dururdu benim kız 🥲 suni sancı verildi normal doğum yaptım
Dilek_04 kindacute anladım teşekkür ederim benim karnım geç çıktı ztn hep aşağıda duruyor ama düşmemiş diyorlar bilmiyorum ya 😕 umarım doğum yakındır
Dilek_04 staRmama Ya kanala girmediği için demeki karın düşmüyor kanala girince düşer oda ztn doğum anında bile olabiliyor
staRmama Dilek_04 evet canım umarım girer seninki beni bayağı bir beklettiler ama dediğim gibi kalp atışı düşmeye başlayınca zorunlu sezaryen oldu
Dilek_04 Mrvsmt2502 maşallah cidden ilk defa 43 haftalık doğuranı duyuyorum 😄 kızınız çok nazlı ve sabırlı olması gerekiyor 😂 Gelişimi nasıldı gelişim geriliği fln yok muydu
Mrvsmt2502 Dilek_04 hayır gelişimi önden bile gidiyordu 37 38 e kadar 43 e kadar dengeledi. Son gün usg de 4200 gr gözüküyordu 🥲 evet çok sabırlı biraz nazlı ama çok kararlı hep onun istediği oluypr sallanmayı falan hiç sevmeyen bi çocuk
Dilek_04 Mrvsmt2502 ya maşallah Allah bağışlasın inşallah 🤲🏻🥰 Umarım benimki o kadar beklemez ben çok sabırsızlanıyorum artık doğsun istiyorum 🥹