elifszn Kızlar geçen ay düşük yaptım iki hafta önce de ilk kez regl oldum bir kaç belirtim oldugu icin test yapmak istedim üc farkli test yaptim hepsi boyle sizce var midir reglim biteli daha on gun oldugu icin emin olamadim
Burcu-2634 elifszn bence var bende böyle öğrendim hamile olduğumu şuan 32. Haftadayım hayırlı olsun 🙂
Ftrhn elifszn canım bu eğer days doctor marka ise hayatlı olma ihtimali var maalesef. Çünkü adetime 7 gün kala arka arkaya 3 pozitif gördüm havalara uçtum ama kanda negatif 😢 çok fazla hata varmış bu testte
busraavmz elifszn Merhabalar, ben de adetten üç gün önce yapmıştım üç tane bu testten. Üçü de aynen bu şekilde silik çıktı. Şimdi 23. Haftadayım. Muhtemelen var sizde de ☺️
Alone elifszn düşükten sonra betan sıfırlandı mı canım. O da geç sıfırlanıyor ondan kalma bir durumda olabilir. Ama bebek de olabilir tabi de daha adetin biteli çok olmamış bu kadar erken belli eder mi emin olamadım
elifszn Burcu-2634 yaa insallah öyledir cok tesekkur ederim size de hayirli dogumlar diliyorum simdiden ❤️
elifszn Ftrhn bu artimed erken gebelik testi canim aynı zamanda iki kaset test yaptim biri artimed biri baska bi markaydi ücüde silik cikti
elifszn Alone sifirlamdi canim 7temmuzda düsük yaptim 17 agustosta tekrar adet oldum o arada yaptigim testler hep negatif cikti
yesim-1 elifszn benimde geçen ay aynı böyleydi sen de bidaha dene onda da böyle çıkacak kesin bence var gibi duruyor 😇
Seyma63_ elifszn benimde öyleydi sanırım şuan hamileyim adetim geçti zaten kan verdim doktora gitmedim yarn giderim hayırlı olsun bebiş 🐣
Seyma63_ elifszn teşekkür ederim ☺️ 65,51 çıktı benim ilk gebelik olacak hayırlısı ile inşallah yarın sağlık ocağına gideceğim
elifszn Seyma63_ daha yeni demek ki sizinde umarim cok saglikli bi surec gecirip evladiniza kavusursunuz 🩷
Seyma63_ elifszn aynen canm sanırım daha yeni 🐣 teşekkür ederim sizinde adetiniz geçince kan testi yapın ben sabırsızdım 5 gün önceden testler yaptım baya dünde kan verdim 😅