ykaya18 Burcu-2634 doğumdan sonra neden kullandırıyorlar, bir kaç yerde daha okumuştum ama anlayamadım.
Burcu-2634 ykaya18 ben ilkinde covit oldum diye kullandım ama neden doğum sonrası kullandırdı şuan hatırlamıyorum 2. De kiloluyum diye kullandırıyor bakalım bunda da devam ettirir mi bilmiyorum
ferhpnar Burcu-2634 ara vermek iyi gelecek o kadar sıkıldım ki canım çok acıyor artık bi 10 gün daha devam edeceksin demişti
Burcu-2634 ferhpnar benğm yap tabakam çok olmasına rağmen karından korkuma vuramıyorum kollar perişan oldu kızım bile gelip morlukları öpüp Anna acıyı mu diye soruyo halim benim de perişan ama işte herşey bebişlerimiz için
ferhpnar Burcu-2634 benim de kollarım öyle bacak ve göbek çok acıttı bende koldan devam ettik kendim de vuramıyorum eşim vuruyor sürekli
Burcu-2634 ferhpnar ben deneme tahtası oldum hemşirelik oynamak isteyen üzerimde iğne denemesi yapıyor artık kızım bile kalemle gelip pıs diyo koluma 😂
Burcu-2634 ferhpnar kıyamam ya 😂 benimki ilk zamanlar elimi tutardı sonrasında artık takmıyo ama bugün gelmiş oya örülen tığ ile kolumu sıkıp pıs yapıyor 😂
ferhpnar Lunaa01 öyle yapacağım zaten de doktorum izinde şehir hastanesi takipliyim son randevum Perşembe günü başka doktora gideceğim o yüzden acaba çok daha öncesinde mi kesiliyor dedim geçen hafta kendi doktoruma sormayı unuttum
Burcu-2634 ferhpnar ay sorma daha ilk kan sulandırıcı iğnelerin duruyomuş annem de onları bile yok edemeden bu iğneler çıktı başıma 😂 belalım yazacan iğnelerle önünde de asker pozu verecem az kaldı 😂
ferhpnar Burcu-2634 ben hiç birisini görmek istemiyorum hepsini atıyorum çöpe 🤣sağlıkla kavuşalım da artık bitsin
Burcu-2634 ferhpnar bacım sen Eskişehirde misin 😂 az önce Eskişehir şehir hastanesi postları incelerken gördüm Hüseyin Oğuz yuvança gidiyormuşsunuz galiba birde
Mrvpkkn Bir gun once birakip sanirim dogumdan iki gun sonra tekrar baslicam ve 2 ay daha kullanacagim dogumdan sonra kullanilmasinin sebebi en cok pihti atma riskinin o surec olmasiymis