hayalmasal Mamiko_2020 bende silik şekilde hamileliğimi öğrenmiştim kızlarımda hamilelik yeni oluştuğu için silik oluyor
Nurbl Bigsecret3 bence çok erken olur benimde 22 sinde çatlama oldu ozamandan beri sırt ağrısı çekiyorum ayakta duramıyorum kasıklarda da sızılar var bat 4 bakalım inşallah bunlar belirtidir
Bigsecret3 Nurbl İnşallah canım benim zaten yapıp yapmamak arasında çok gidip geldim ama yapmayacağım büyük ihtimalle sadece elimde bulundurmak için test alacağım
Birdemetyasemin Nurbl benimde 27 si çatlama oldu. Çatladıktan sonra ne kadar süre daha değerlendirmeye devam ettiniz yada orda değerlendirip bıraktınız mı ben bunu çözemedim daha 😂
Mamiko_2020 Merve8155 bende testlere güvenmiyorum içinizi ferah tutun lütfen 🤍🌸Hatta bende fotoğraf rengiyle oynayıp zorlamı görmeye çalışıyorum diyorum ❤️benimde Var diyorum ama belkide yok,diyeceğim neyin ne olacağı belli olmaz 🫶🏻
Nurbl Birdemetyasemin bebek için değilde zevk için ilişki olacak şekilde düşününce çatladıktan sonra isteğe göre ilişkiye girdik bırakmadık yani