Turkan35 Sevdes içiniz rahatlayacaksa ben de 26. Haftada 64 olmuştum, o zamandan beri aynıyım hala 😃 arada 2-3 kilo alıyorum sonra belli bi zaman aynı şekilde devam ediyor. En azından 6 aydır bende süreç böyle ilerledi. 10-12 kilolar artık hayal bence 😔
Zg99 Diririiririm inşallah 🙏🫶🏻 prilam kullanıyorum her gece 1 tane içiyorum gün içinde bulantim olmuyor o şekilde
Diririiririm Zg99 benim karaciğer enzimlerimi yükselttiği için doktorum kullandırtmadı sonra da o şiddetli bulantı azaldı ama iştahım maalesef hala yerine gelmedi öyle çok istekle hiçbirşey yiyemiyorum resmen normalde de yemek yemeyi çok severim halbuki 😂
Zg99 Turkan35 çok değil bence her bünye farklıdır 🌸 ben çok çabuk kilo alan birisiyim ama hamilelikten önce diyet yapıyordum kendimce porsiyonlarım küçülmüştü ve ekmek ünlü mamulleri nadir tüketmeye başlamıştım bunun etkisi diye düşünüyorum ekmek pek yemiyorum gün içinde bile o yüzden pek almadığımı düşünüyorum. 30. Haftadan sonra illaki alırız zaten bebisler sağlıklı olsun da kilo alınır da verilir de 🫶🏻 bebeğim için sağlıklı kontrollü beslenmeye çalışıyorum 🙏
Feliz Zg99 kuyruk sokumu ağrısı başladı 27haftadan beri. Şu an 27+5iz. Hatta bir gün çook çook zor yürüdüm. Yatakta dönerken ağrılar çok oluyor
Feliz Mery6619 çok az evet oluyor ara sıra hatta geçen gün eşime dedimki doğum başlamaz dimi? Bebek bildiğin karnımda üçgen şekilde duruyordu aşağıya baskı artmıştı baya sonra geçti. Doğum tarihi ne zaman sizde?😊
Zg99 Arzu26 Yatakta dönmek zorlaşıyor iyice. magnezyum kullanıyor musun burada bir yazı okumuştum iyi geliyor diye ama bilemiyorum. Ben kullanıyorum ama kemik ağrım yok ama kasığımda ağrı var
Feliz Zg99 bende skolyoz olduğu için aslında dr söylemişti ağrıların fazla olabilir diye. Magnezyum kullan demişti sona kadar ama ağrılar fazla olunca kullandım sonra bıraktım evet iyi geliyor
Mery6619 Feliz benim hem 3.sezeryan hemde erken doğum riskim var. O yüzden bilemiyorum ama drum 37den sonra alabiliriz dedi insallah o tarihe geliriz
Zg99 Feliz skolyoz ne acaba bilmediğim için soruyorum. Magnezyum için devam etmelisiniz o halde ise yariyorsa kullanmak lazım
Feliz Mery6619 in şa Allah tam zamanında sağlıkla doğar❤️ Allah korusun bebeklerimizi amin. Ben de sezaryen olacağım, ilk gebelik
Feliz Mery6619 benim skolyozum var yani omurga eğriliği. O yüzden dr senin için riskli dedi normal doğum.
Feliz Mery6619 aynen. Dr neyi uygun gördüyse onu yapmak daha doğru. En başından söyledi sezaryen yapacağız sende diye.
Mery6619 Feliz olsun bebişiniz sağlıkla dogsunda spiral anestezi olunca bebekle hemen ten tene temas yaptırıyorlar çok güzel oluyor