Esrates Mercan0652 teşekkür ederim hocam sağolun ben sabire hanıma sorduğumda çok net hayır dedi üstelik kötü haldeydim
myangelson tayincibies hiç hatırlamıyorum onu çünkü ben spinalden sonra uyutuldum ameliyatım uzun sürdü ameliyatın ortasından sonrası pek yok bende hayal meyal hatırlıyorum 🥲 uyanip geri uyuyordum sadece ameliyatın devam ettiğini hatırlıyorum başka bir şey hatırlamıyorum tabi uzerinden 2 sene de geçti
Ayseguller Mercan0652 siz kaçıncı haftadasınız ve memnun kaldınız mı muayenesinden acaba ? 27. Haftadayım artık doğum için güvendiğim birisi olsun istiyorum. Ya doktora güvenemiyorum ya hastaneye. Ama memorial temiz bir yer .
gune_bakan1 Mercan0652 çok istiyorum Mehmet hocaya gitmeyi ama sezaryeniyle ilgili hiç deneyim yaşayan göremedim eli nasıl hafif mi acaba
Mercan0652 gune_bakan1 onu bilmiyorum zaten yeni gelmiş ama önceden İzmir’de çalışmış galiba yorumları iyiymiş yani birçok yerde çalışmış ama izmirden gelmiş buraya
gune_bakan1 Mercan0652 bir şey daha soracaktım siz gitmişsiniz ultrasonu nasıl renkli mi iyi mi benim 14. Haftam olacak da cinsiyeti görebilir mi acaba
Mercan0652 gune_bakan1 canim ultrasonu normal siyah beyaz renkli değil hastane çok temiz ama yani ben hareket edişini dahi gördüm gösterdi 9 haftalik olmasina rağmen kendi ekranindan hariç senin karşında kocaman bir ekran var sen bebeğe ordan bakıyorsun
Zlfiyee Ya bende memorialda gamze hocaya gidiyordumda hastane biraz pahalı geldi, genesiste pınar tantekine randevu aldım acaba nasıl biri bilen varmı ?
Brcuburci Zlfiyee Zlfiyee pınar hanımın muayene ucret nekadar acaba ben özele daha hiç gitmedim ama doğuma yakın özele gideceğim
Zlfiyee Kendimde öğretmenim açıkçası rapor durumunu sıkıntı yapmayacak bi doktor bizim için daha iyi olurdu
Esrates Zlfiyee hocam ben de öğretmenim köy okulunda bu rapor heyet konusunu problem etmeyecek bir doktor varsa bana söyler misiniz sabire hoca vermedi bana kötü olmama rağmen Gamze hoca nasıl bu konuda
Mercan0652 gune_bakan1 fiyatı hiç bilmiyorum canım benim özel sigortam var 15 TL veriyorum sadece hiç bakmadim fiyatına inan ki
Ayseguller Esrates ben başlangıçta sabire hocaya gitmiştim sonra araya yaz tatili girdi. Soğuk geliyor bana kendisi. Üstelik hastane bu kadar pahalıyken. Doğum için memorial istesem de hala doktora karar veremedim. Urfa’da lotus ahmet padak hocaya gittim muayenesi 700 güleryüzlü bir adam. Ama doğum konusunda kararsızım :(
Esrates Ayseguller aynı düşüncedeyim kesinlikle iyi bir doktor olabilir ama çok soğuk doğumu ben de mermorial de yapmak istiyorum Gamze ve Mehmet Şükrü hocayı da duydum belki onları düşünürüm size de fikir olsun
Mercan0652 Ayseguller benim 9 haftalik oldu canım ben memnun kaldım whatsptan yazıyorum hemen cevap veriyor baya tecrübeli bir doktor zaten gittiğinde nerelerde çalıştığı kapısında da yazıyor ben büyük ihtimal bu doktorla devam edeceğim.
Ayseguller Mercan0652 anladım canım. Dediğim gibi doktor konusu çok hassas. Memoriali temiz buluyorum ve ben 27. Haftadayım . Haftaya Mehmet hocaya gideceğim muhtemelen. Yazdan beri aklımda kendisi. Ama ben daha önce urfa yolundaki hastenesine gittim. Şükrü hocanın çalıştığı şube de temizdir diye düşünüyorum. Çoğu hastanenin iki katı ücreti var. Özellikle urfa merkezde çok uyguna hasteneler var. İnsan parayı vermişken içi rahat etsin istiyor. Çok yorum okudum ama doğumuyla ilgili pek göremedim. Ama yüksek ihtimal doğumda da iyidir diye düşünüyorum
gune_bakan1 Mercan0652 ben de haftaya gideceğim canım epey içime sindi doktor öğrendim sezaryeni de hafif diyorlar
Cosimaniehaus Esrates Daha önce diyarbakırdayken memorial diyarbakır hastanesinde burhan imdat özele gidiyordum gebe kalmak için. O süreçte rapor konusunda ne kadar isterseniz yazalım diyordu. Ama heyet raporu verir mi bilemem. Bu biraz hastaneyle ilgili sanırım.