Esrates ben de Diyarbakıra ilk geldiğimde Gamze hocaya gitmiştim. Evet kendisi çok güler yüzlü hoş bir hanım. Aile hekimliğinde test yaptırıp sonuçları kendisine iletmemi istedi whatsapp üzerinden. Testleri yaptırdım ve sonuçları attım tam 1 hafta dönüş yapmadı. Telefonla aradım ona da herhangi bir cevap olmadı. Sonrasında dönüş yapacak mısınız diye yazdım 2 gün sonrasında -sonuçlarınız iyi herhangi bir takviye kullanmanıza gerek yok- dedi. Bu esnada 4 aydır hamileydim. Demir ilacı almam gerekmez mi dedim yok gerek yok dedi. Nitekim sonrasında başka doktora gittiğimde demir ilacı kullanmam gerektiğini söyleyip derhal ilaç yazdı ve diğer takviyelere de devam etmemi söyledi. Yani benim bu iletişim konusunda içim rahat etmedi. Demek acil bir durum olsa rahatça ulaşamayacağım diye düşündüm. Sonrasında arkadaşımın bi tanıdığı da Gamze hanımla böyle bir iletişim sorunu yaşamış maalesef geri dönüş yapmıyor yani. Benim içime sinmediği için aynı hastanede daha tecrübeli başka bir doktora geçtim şu an gayet memnunum🙏🏻