Esrates memorial diyarbakırda gamze akın evsen hanıma gitmenizi şahsen tavsiye etmem. İki gebelik kaybım olunca HSG çekilmemi istediler. Maalesef kendi doktorum Mehmet Nafi bey belim rahatsız çekemem bahanesiyle beni gamze hanıma mecbur bıraktı o gün içinde direkt gamze hanıma yönlendirildim. Mart ayında 9bine yakın ücret ödeyecek hsg çektirdim gamze hanıma. Sonuç fiyasko.. 20cc lik sıvıyı 5er cc şeklinde yavaşça vermesi gerekirken tek hamlede hızla 20cc verdi vajinadan içeri. İlaç bütün karnıma yayıldı ne rahim ne yumurtalıklar hiçbir şey görüntülenemedi. Sonuç raporunda bile değerlendirilemedi yazıyor. Hsg videomu/görüntümü memorial bünyesindeki prof lara, istanbuldaki perinatologlara, istanbul çapadaki proflara bile gönderdik hepsinin cevabı aynıydı: Bu hsg yi kim çekti, olmamış.. sonra o şekilde yanlış ve tazyikle çektiği için endometriozis riski olabileceğinden bahsettiler. Ki ben zaten iki düşük yaparak psikolojisi alt üst olan bi insandım. Hakkımı Mehmet Nafi beye de Gamze akın hanıma da helal etmiyorum bu sebeple. Kendilerinden şikayetçi de olmuştum zaten. Bir hsg yi bile çekemeyen birine doğum sürecinizde gitmenizi ASLA ÖNERMEM