Gamzenur23 Normalde hep hissederdim attığını ama şimdi ilk defa elim karnımın üstündeyken bir kaç defa attı ve çok duygulandım çok güzel birşey ya hep atsın istiyor insan 🤗☺️🤗
denizanddefne Gamzenur23 evet insanın ağlayası geliyor o an 😊 işte ben burdayım demeye başlıyor iyice ☺️
IzguVeAnnesi Bazen beni aglatiyor minik findigim☺️ O kadar guzrl ki onu hissetmek. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin .😔
BusraTugay Kızlar bebek hareketi deyince ben 26 haftaligim bebeğimi daha arada bi hissediyorum normal mi
haticestc BusraTugay normal 28. Haftadan sonra hareket saymaya başlayabilirsin. 2 saat içinden en az 10 kere hareket etmiş olması lazım
Gamzenur23 BusraTugay benim şuan 18haftalık ben hissediyorum bugün daha fazla hissettim 🤗sizde hiç mi olmuyor
BusraTugay haticestc şimdi böyle arada bi oluyo bende korkuyorum hareket etmeyince o zaman sorun yoktur demi
haticestc BusraTugay 28. Haftaya kadar hareketlerin düzensiz olduğu söyleniyor doktorlar tarafından. Ama sen 1 gün boyunca hiç hissetmezsen en azından sağlık ocağına gidip kalp atışlarına bakabilirsin
BusraTugay haticestc Gamzenur23 oluyor ama arada bi millet yazıyor sürekli diye de bende sürekli bi hareket yok günde 1 2 kez çok yorgun oldugumda hiç olmuyor 1 gün sonra ertesi gün oluyor kafama takıyorum bende
haticestc BusraTugay aç olduğunda ya da çok yorulduğunda bebeğin hareketlerini hissetmen azalabilir. Doktor kontrolünde bunu doktorunla paylaşmalısın en doğru bilgiyi alacaksın
BusraTugay haticestc tamam canım perşembe randevum var o zaman bi konusuyum doktorumla haklisin bu arada teşekkür ederim 😊
haticestc BusraTugay rica ederim annelik iç güdüsü işte hemen korkuyoruz ona bişey olacak diye 🤷♀️Ama streste ona iyi gelmeyecek faktörlerden biri. Tatlı yiyip sol tarafına yattığında da hareketleri artacaktır. 👼🏻
BusraTugay haticestc işte ben çok stres yapıyorum niye hareket etmedi niye böyle oldu diye sürekli kafamda su perşembe hemen gelse de rahatlasam
Gamzenur23 BusraTugay bazı bebekler öyle olabilir korkmana gerek yok bazıları erken hareket ediyor bazıları geç dua et cinsiyeti ne ☺️