Gzsss somaysee sgk ile giris yapılırsa 40bin dediler eger degismediyse. Gecen ay sormustum sanirim. Özel saglik sigortaniz varsa benimki allianz mesela sezaryen 51 normal doğum 92 bin. Bana bu fiyatlar cok geldiği için sgk ile giris yapacagim sonra limitimden ödemesini alacagim insallah
Gzsss somaysee dedigim gibi bu özel saglikla olan anlasmlari sebebiyle böyleymis. Ancak aradaki farki sordugumda “normal dogum daha popüler artık” gibi bir cevap vermisti oradaki hanımefendi. Cok kizmistim. Düsünceniz buysa bile bunu hastaya söylemezsiniz.. doktorumdan cok memnun oldugum icin kulagimi bazi seylere kapatip devam etmeye karar verdim.
eea Biz de iki hafta önce sorduk, zorunlu sezaryen ve normal 4o bin, isteğe bağlı sezaryen 65 bin dediler. Umarım bu fiyatlara değecek bir ilgi vardır hastanede gerçekten
Gzsss eea mesela isteğe bagli sezaryen 65bin diye bize belirtmediler. Normal de sezaryen de 40bin dediler. Bu bilgiyi bilmeden karar veren birine aaa ama 40 değil 65bin diyip mecbur bırakıyorlar muhtemelen :) cok cirkin bir politika.
Gzsss Subaby yok maalesef ben sadece doğum sordum. Paket dediğin süsleme fotoğraf vs de içinde olanlar mı. Ben kendim yapacağım için sormamıştım
Ecekrk Gzsss doğum yaptınız mı acaba süsleme vs için kendi organizasyon firmaları hariç süslemeye izin verilmiyor deniyor ama siz ne yaptınız