ayaniz Senaaydin ozaman catı degil ama alttan muayene edicek demekki ama onu bile yapması gereksiz ..merak ettm yarn yazın buraya🤗
lutfiyed Senaaydin benimde 3 gun sonra alttan muayene edicek doktorum.korkudan mideme kramlar giriyor😭
cansu0701 Canim catala cikalkm demesi catin darmi degilmi ona bakcaktir catisi dar olan annelere normal dogum onermiyor doktorlar zor oluyor diye benimde ilk gebeligimde bakti doktorum korkacak bise yok cok takma kafana stres korku daha kotu yapiyor insani😊
Senaaydin cansu0701 herkes bu haftada erken diyor ondan kafam karisti bakalım bugün saat 2 de randevum var hayırlısıyla çıktığımda yazicam 😊
HaticErol43 Senaaydin canim bende cok stres yaptim bidahaki kontrolde yapicam dedi yarin yaz buraya nasil gectigini
Senaaydin Asafeymeninannesi bencede erken çevremdeki arkadaşlarımdan da felan ama anlayamadım anliycaz bugun gidince artık 🙄
masisi Senaaydin 38+3 haftalığım nst de sancım cıkmadıgı ıcın 37 haftadan beri çatı muayenesini erteliyor doktorum , 34 hafta erken sanırım . Ben yarın olacağım
Senaaydin Kızlar gittim pelvis uzunluğuma baktı vajinal ultrason ile sonra ise çatı muayenesi yaptı biraz canım yandı yanmadı desem yalan olur 🙄🙄
Senaaydin Nomays11 bisey demedim doktor sonuçta vardır bildiği ama biraz kendimi kastigim için sanırım canım acıdı