Senaaydin Iyi geceler kızlar 😻 yaklaşık 2 hafta önce doktoruma gitmiştim seninle hiç çatala çıktık mı dedi hayır dedim oda bir sonraki randevunda çıkalım alıştırma yapalım dedi ama sanırım çatı muayenesi yapicak 2 haftadır çok stres oldum çatala çıkmak bile beni tedirgin ediyo utanma da var işin açıkçası umarım çok stresli acıyan bir durum değildir 😟😟
Berenimibekliyorum Senaaydin ben ilkinde utanıp kastım biraz canım acıdı. rahat bırakman lazım kendini. Bugün yine muayene oldum beni rahatlatan şey konuşmaktı konuşa konuşa korkmuyorum yok acımıyor diyerek rahat bıraktım hiç de acımadı. Korkma kasma kendini hiç
minikoglum Senaaydin Alıştırma yapmak ne saçma bi cumleymis ay ben 34 haftalıkken gittim onda bile yapmadı 37 de yapacam dedi sürekli de orayı uyarmamak gerek diye düşünüyorum ama
Deniz13 Senaaydin ben 3 gün önce oldum korkmana gerek yok İnan korkutulduğu gibi değil canm hiç acımadı sadece rahatsızlık duyuyorsun ağrı değil yani ☺️ O yüzden korkmana gerek yok
Senaaydin Elifkonuk bilmiyorum alıştırma yapalım dedi bana en baştan beri normal doğum dediği için 32+4 haftadayım bana çatı için erken geldi ama anlayamadım
Ebrualp İnsan utanıyor evet ama mecbur olması gereken şeyler bunlar acilman var mı bakması gerekiyor. Kendini kasmadigin sürece acın olmaz çok hafif iki parmağıyla bakıyor zaten bastirmiyor bile.hic telaslanmayin emin olun korktuguuz gbi olmayacak.
Senaaydin Berenimibekliyorum peki dediginizi denicem inşallah yarını bir atlatsam nedense çok stres yaptım 😊
Sufim Hiç birşey yok merak etmeyin . Üstünüze bir örtü veriyor zaten hiç bakmıyor . Parmağıyla hallediyor 😊
Senaaydin Sufim evet öyle çok alıcı gözüyle bakmasın zaten utangacim bu tür konularda korku da birleşince 😊😊
Senaaydin Eceatar her gittiğimde normal bir sorun yok ama bilmiyorum durup dururken beni bakmicaksa çatala çıkarmak istemez herhalde 🤔
ayaniz 32+4 te catı muayenesi yapmaz .. yanlıs söyledi heralde, alttan muayene eder belki ama oda enfeksiyon vs süphelenirse olur, Ben 37deyim benim ilk çatı muayenem yarın..
Senaaydin ayaniz çatı muayenesi demedi çatala çıkalım dedi ama ne alaka çatala çıkarıp ne yapabilir ki ?
ayaniz Senaaydin ozaman catı degil ama alttan muayene edicek demekki ama onu bile yapması gereksiz ..merak ettm yarn yazın buraya🤗