Twobabymom2 Mugey bende kasiniyorum ve baya catladim ilk gebelikten kalma çatlakların da vardı zaten ama gerilmekten o acı mahfediyor insanı Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Ecekrk Twobabymom2 bende devamlı trip atıyordum bana kahvaltı hazırlamıyor diye adam yine bana hazırlamıyor ki kızına hazırlıyor 😂
Twobabymom2 Ecekrk haha 😅 olsun ikinize binarada çıkartıyor kahvaltıyı aman hep ağzımızın tadı böyle olsun inşallah güzel gecinelim 🤭
Mucizeayla Ecekrk ayy bende tam 31 haftalık oldum valla tam anlamıyla evin içinde bı panda gibiyim yatsam kalkamiyom kalksam yatamiyom göbeğim çok gerildi ve değişik ağrılar oluyor ya birde kızım var 3 yasinda ben koltuktan kalkana kadar çocuk çişini zor tutuyo 😭🤣
gzm_42 Twobabymom2 bende 30+2 haftalığız tek yumurta ikizlerine sabrım zorluyor beni de 😂😂 ama gelişimleri için mecbur 36 37 ye kadar sabretmek gerek bı sknti olmadığı sürece inşaallah canım kaç kilo bebislerin şuanda
Twobabymom2 gzm_42 aynen gelişimleri için sabretmemiz gerekiyor ama bu gittiğimde konusucam doktoruml artık nefes alacak halim yok çünkü ben en son gittiğimde 33+2 ydi biri 2050 diğeri 1775 ti sizinkiler kaç kilo
Mucizeayla Twobabymom2 ve bende geliyom bekle deyip beş dakka sonra gidiyom napaym anca dogruluyorum 😁
gzm_42 Twobabymom2 benimkilerden biri 1474 biri 1333 kilo canım geçen hafta gitmiştim ama kiloları az geldi bana az değil mi
boraninannesi_ Twobabymom2 ctesi günü 35+5te doğum yaptım, oğlum 2540 gram ve 47 cm dünyaya geldi şuan kuvözde 10.günde falan çıkar diye öngörülüyor, 33.haftada ciğer geliştirici olmuştuk ama yine de solunum problemi yasadı
Twobabymom2 boraninannesi_ ya ciğer geliştiriciye rağmen kuvezde demek Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin bakalım doktorum ne dicek inanın zor bir hamilelik olmasa bende istemem erkenden doğmasını ama bilmiyorum dayanabildigm kadar dayanicam
Elifttk Twobabymom2 33 haftamda ıkızlerımı doğurdum kontrole gıtmıstım doktorla konuşacam ağlayacam benı dogurt dıye 😀😀 soylenıyordum öylede oldu sancım varmış uyumak mümkün değil her zorluğu sızde cektınız doğum yaptım bu sefer kuvez yolu hberı beklemek dıkıslerımden dolayı yuruyemıyordum hastaneye gıdıp gelmek çok zordu bıraz daha dayanmaya çalışın ınanın kuvez yolu beklemek çok zor vaktıyle gelsin sağ saglım kavuşun bebıslere kavuşun
Twobabymom2 Elifttk Allah bağışlasın sizin bebeklerinizi de maşallah inşallah kuvdz sürecini atlattmislardir amin inşallah bende sağ salim kavusururum dedigkm gibi zor bir hamilelik olmasa dayanicam ama dayanamıyorum ki
hepoyleolurzaten__ Twobabymom2 Solunum sıkıntısı yüzünden artı emme refleksi gelişmemişti şükür yavaş yavaş yemeye başladılar bu hafta sonu çıkarlar diye düşünüyorum benim rahimim yırtılmış o yüzden doğum yaptım haraketleri azaldı diye gittim doğuma alındım
Twobabymom2 hepoyleolurzaten__ ay Allah yardımcıniz olsun çok gecjis olsun sağlıkla kuvezden çıksınlar inşallah 🤲🏻
gzm_42 Twobabymom2 inşaallah normaldir canım ya hem kiloları iyi olsun hemde sağlıkları iyi olsun hepimizin bebekleri inşaallah 🤲
boraninannesi_ Twobabymom2 sizi cok iyi anlıyorum ben de son 1 aydır hep yatar konumdaydım ve aşağıda inanılmaz baskı ve ağrı vardı psikoloji deseniz yerle birdi o gün ben de alalım demek istedim ama tuttum kendimi ben demeden doktorum dedi