Rab263636 Kzlar folik asitten sonra saglik ocagina gittim 25 haftaligim decavit verdi onu kullanıyorum kullananlar yorumlarini yazabilir mi bende biraz baş ağrısı yaptı galiba 😘😘😘😘😘
Melissssgrc Rab263636 evet bir iki ay kullandım sonra ferruma geçtim miğdeme oturdu o ilaç resmen çok ağır geldi bana ama mecbur ikiye bölerek içtim
Esrateke Rab263636 bende kullanıyorum 27 haftalık hamileyim, tek sıkıntısı içtiğimde mide yanması ve ekşimesi yapıyor 🤦🏽♀️
Yagmur98 Bende 14 haftaligim banada saglik ocagi verdi bi haftadir kullaniyorum sanki bende sivilce yapti gibi bide istahimi acti
Deletedmom197 Rab263636 bende 12. Haftadan itibaren başladım. 29 olduk Hale’n kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı çok şükür
KaderAdnan sağlık ocağı o ilacı ücretsiz veriyormuş bende yeni öğrendim onu ücretli alıyorumbaştan beri yazdırmıyordum bile çok iyi geliyor o halsizliğim falan oluyor içmeyince 35haftalığıö hala da bağımlısı oldum 😂
ozgenur21 Bende 35 haftalık oldum hamileliğin başından beri kullaniyorum bende de bi yan etki yapmadı
Meryemsefa Rab263636 d 3 mu yoksa kan damlasimi kizlar bana doktorum saglik.ocaginin verdiklerini kullanma dedi a vitamini fazla dedi kendi baska ilaclar verdi o yuzden saglik.ocagina hic gitmedim
Segucay Rab263636 ben de kullanıyorum yaklaşık on gündür yutması dert bazen midem bulanıyor yan etki olarak yüzümde sayısız sivilce çıktı🙈
Drysmsn DenizKartas ben içmiyorum bir kere içtim mide bulantısı yanması yaptı doktorum da sen bütün besinler den alıyorsan bebek besleniyor ve bu ılaç senin için bebek zaten alacağını alır seni halsiz bırakmasın diye bebek de bir gelişimi etkilemez dedi
Rab263636 Merve1006 simdilik baska bisey kullanmiyorum canim sadece saglik ocaginin verdigi o ilaci kullaniyorum
Dileksah Merve1006 d3 damla kan ilacı günde 2 kez (kabızlık yapıyor igrenç kokuyor ve afedersin siyah dışkı yapıyor doktor normal dedi) coraspirin sigara kullandıgım için
Rab263636 Ben doktoruma sordum onu kullaniyimmi dedim evet decavit iyidir kullanabilirsiniz demisti o yuzden bende saglik ocagindan ücretsiz aldim kizlar hafif migde yanmasi bendede yapiyor