Dilekulgtt Bihterrr calisan annelere allah yardim etsin bende calisiyordum ilk kizimda cok zordu vallahi bilirim
Deletedmom_116 Dilekulgtt Domtor yat diyo 😂😂 yani kendin iyiysen çok zorlanmadan skain sakin yapilabilir yoksa insanın canı sıkılıyor stres oluyor
Dilekulgtt Asya95 yaaaa malesef ayri olmak daha iyi oluyor ayni evde bile yardim etmiyorlar işte goz onunde oyle olmasindan sa hic olmasin valla
Asya95 Dilekulgtt eşim evin tek oğlu.Şimdide babasi yok annesini birakip biryere gidemeyiz.Geçinip gidiyoruz Ama piskolokdan sonra yerle gök kadar fark var İyi davraniyor
--sy Dilekulgtt valla şu an bulunduğum ana odaklıyım sonrasını düşünmeye kalkınca işin içinden çıkamıyorum o yüzden düşünmüyorum şu an 😓🤭
Dilekulgtt Asya95 allaha sukur suan iyiyse yani mecbur tek erkek olunca birinin sahip cikmasi gerekiyor
Edaerva Dilekulgtt şuan 14+1 im kötü bir hamilelik geçiriyorum gece bütün işleri eşim hallediyor gündüz yine bi robotu açıyorum ama iş yapıcak halde değilim kesinlikle. Allah eşimden razı olsun elim kolum oldu resmen