Fatmanur12345 Dilekulgtt pardon yapıyorum yazmışım yapmıyorum eşim dağınık pistir evimi görseniz sanki 1 aydır yapmıyorum kendime geleyim güzel bir temizlik yaparım da ne zaman kendime gelirim bilmiyorum
Kardelen120o Dilekulgtt benimde oyle kıziyo is yapinca yolun sonuna geldim 3 gune dogumum var nasip olursa hala ayni 😁
Dilekulgtt Bihterrr calisan annelere allah yardim etsin bende calisiyordum ilk kizimda cok zordu vallahi bilirim
Tutaste_ Dilekulgtt ben ilk zman kasık ag ılqrımdn elektirikli süpürgeyi kullanamadım halıya yapısıyodu cekemiyodum kendime geri. Valla yapmadım yemegı zor ediyordum eşim cekti evi
Tutaste_ Dilekulgtt şunu okumadan cevap yamıştım 😀😀bendede oluyodu cekmedim sende cekme yada küçük ağzıyla çek yoksa agırır ben fırcalı agzıyşa cektim nca oyle yapabildim. Agır kaldırma daha cok agırıyo cidden
Asya95 Dilekulgtt canim 7 yilda ilk gördüyüm birşey bunuda bildireyim😂1ay önce eşim annesini piskologa götürdü ilaç filan kullandi.Yoksa 7yilda hayati burnumuzdan getirdi İlk bebegimi tek başima büyütdüm ayni evde ola ola
Dilekulgtt Asya95 yaaaa malesef ayri olmak daha iyi oluyor ayni evde bile yardim etmiyorlar işte goz onunde oyle olmasindan sa hic olmasin valla
BetulSahin5444 Dilekulgtt Yok malesef ailem yakın değil mutfağı topladım yemek yaptım ev süpürme işi yarına kaldı.
Deletedmom_116 Dilekulgtt Domtor yat diyo 😂😂 yani kendin iyiysen çok zorlanmadan skain sakin yapilabilir yoksa insanın canı sıkılıyor stres oluyor