Busravezeytin Kızlar daha önce açmıştım böyle bir post ama çok cevap alamadığım için tekrar sormak istedim. Ben hamile kalana kadar her ay berbat adet sancıları çektim neredeyse hepsinde hastanelik oldum. 35 haftalık hamileyim ve tek düşündüğüm şey doğumdan sonra da aynı sancılarım devam eder mi 😔 bazı doktorlar normal Doğumdan sonra geçer dediler, bazıları normal sezaryen farketmez emzirmek iyi gelebilir dediler. Benim gibi olan ve doğumdan sonra ağrısı olmayan var mıı? Umut ışığı arıyorum 😂
Ozge1008 Busravezeytin ay bende böyleydim ya kaç kere acillik oldum inşallah geçiyodur doğum yapınca🙄
mrvty Busravezeytin ben de inanılmaz sıkıntılı geçiyordu serumsuz toparlanamıyodum mide bulantısı ve ağrısı bile ekleniyodu, herkes geçeceğini söylüyor. Dua edelim, geçsin gitsin
MeltemKocamer Beeen☺️☺️Benim de her ay ızdırap olurdu öyle böyle ağrı değil🤦🏻♀️Ama ilk kızımdan sonra bitti denecek azaldı sadece çokk hafif bi sızı kaldı o da her zaman değil..☺️
Ebrualp Bende her adet günümde iğne vurunurdum evlenince geçmedi ama doğumdan sonra geçti çok şükür. Çok hafif karın ağrısı okuyor o kadarcık. İnşallah sizin de gecer
Findix Ebrualp yaaa bişey sorucam 🤭 siz şiddetli adet sancisi cekenlerdensiniz benim gibi bazıları diyor ya doğum sancısı şiddetli adet sancisi gibi diye sizce öyle mi yoksa daha mi fenası 😂 bende bunu hep merak etmisimdir
Busravezeytin Ebrualp inşallah dediğiniz gibi olur normal yapabiliriz de ağrılarımız azalır. Çok zor oluyor gerçekten her ay o sancıyla hastanelik olmak