48sibel Kubraozdemir123 asiye hanıma ilk zaman gittim soguk kanlı geldi bana gizem hanımla devam ettim gayet iyiydi bi sorun yaşamadık hastane hemşireler vs çok güzeldi aynı özel hastane gibi
48sibel Kubraozdemir123 tek olumsuz yani ben cuma gün sezeryan oldum planlı idi sadece ben sezeryan oldum doktoru dogum sonrasi hiç görmedim recetemi herseyimi hazırlayıp gitmiş
48sibel Ama hastane çok güzel çok temiz odalar da tek kişi kalabiliyosun yoğun değildi hemşirelere ameliyathane olsun personeller çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım hiç boşuna özele para vermeyin
Kubraozdemir123 @1anneeeeee canım senin mesaj kaybolmusta neyse ya önemli değil bugün gittim bende doktora
1anneeeeee Kubraozdemir123 sıkıntı yok ben odanın videosunu atmak istemiştim kafanızda soru işareti kalmasın diye sağlıkla doğsun bebişiniz 🥰🥰
Kubraozdemir123 @48sibel bende bugün gizem hanıma gittim randevu almıştım yani ıyıydı konuşması falan beğendim
Kubraozdemir123 @48sibel hiç kontrole gelmedi mi ya o da kötü bisey ya hasta için insan illa beklıyor değil mi🥹 ilgisi falan iyiydi ama ben ilk defa gördüm alttan muayene ettiklerini orda öyle yapıyolarmıs ben sadece doğum için hamilelıgın sonlarında yapılıyor diye biliyodum
48sibel Kubraozdemir123 evet tabii gelmesi lazımdı bende şaşırdım. Alttan muayene çok duydum yapıyormuş diye ama ben hiç olmadım ama yaptığını çok duydum belki bi risk olunca falan bakiyor olabilir keseyi görmeyince falan . Hayırlı olsun hamileliginizz
Kubraozdemir123 @48sibel evet hastanesi çok temiz ya benımde planlı sezeryan olucak yarım bayıltıyorlar zaten bildiğim kadarıyla benım ılk çocuğumda belden iğne çok kötüydü ya orda nasıldı pekı yani sizinki belkı de kısıden kişiye göre degısıyor olabilir ama ben o belden igneyi unutamıyorum ya 😥
48sibel Kubraozdemir123 evet yarım anestezi. Vallahi benim de asiri dogum korkum vardı hiç sevmiyorum yarım anestezi ama bebek sağlığı için. Benim 2. Sezeryanimdi valla çok zor geçti çok zorlandım ayağa kalkamadım ilkte öyle değildim
48sibel Kubraozdemir123 stres panik olmayın güzel dusnun güzel olsun inşallah. Fethiyede mi oturuyorsun
Kubraozdemir123 @48sibel ya bana dediki biz alttan muayene edıyoruz dedi ben begenmedım açıkçası bu muayneyı ya çok teşekkür ederimmm💖
48sibel Kubraozdemir123 kac tane tanıdık duydum alttan muayene yapmış bana yapmadı ama ben ilk öğrendiğim zaman ilk ve tek asiye hanıma gittim sonra onunla devam ettim ama genel olarak memnundum
Kubraozdemir123 @48sibel sen nasıl olmadın kı pekı canım aynı hastane sonuçta normal ultrson olsa daha iyiydi ya kısa bi sürede degısebilir mi ki böyle ya
Kubraozdemir123 @48sibel evet zor oluyor ya o iğneye ben çok zor dayandım ya o kadar bi acı verdi ki kımıldamamak için zor durdum ya
Kubraozdemir123 @48sibel evet canım fethıyede oturuyorum ben ilk bebegımde letoona gidiyordum aslım hanıma çok memnundum fazlasıyla yani. Bu hamileliğimde de gitmek istedım ama doğum fiyatları çok yüksek ya
48sibel Kubraozdemir123 ilk bebegin kac yaşında benim ki 5 yaşında. Ocağın başında dogum yaptım. Bende çalıca da oturuyorum :)
48sibel Bence o bi iki sefere mahsus birseydir sıkıntı yapma kendine. Bana hiç bakmadı. kac haftalik hamilesin
Kubraozdemir123 @48sibel ben hiç memnun degılım bu durumdan 😥 asiye hanımda mı normal muayene edıyodu ultrasonla bide ona mı gideyım acaba ya