ilaydamom_ Aylizinannesii yok canım tatile gitmiştim bi rahatsızlık yaşamıştım kontrol için gitmiştim. Doğumu istanbulda yaptım
1anneeeeee Cansusar bencede daha temiz ve orası fazla yoğun olmadığı için daha rahat işini görüyor insan . Fethiye devlet hastanesine Bir kere gittim ben çok yoğundu
48sibel Aylizinannesii veririm tabi kiii sen kaç haftalıksın şimdi. Evet fethiye devlete doktor gelmiş ama çok yoğun randevu yok hemde duyduğuma göre hiç temiz değil diyorlar. Gidilmez
Kubraozdemir123 Seydikemerde gizem hanıma yada asiye hanıma gidip doğum yapan var mı ilgileri nasıl acaba
48sibel Kubraozdemir123 asiye hanıma ilk zaman gittim soguk kanlı geldi bana gizem hanımla devam ettim gayet iyiydi bi sorun yaşamadık hastane hemşireler vs çok güzeldi aynı özel hastane gibi
Kubraozdemir123 Benim planlı sezeryan olucak nasıl asiye yada gizem hanım bilen veya giden varsa yazabilir mi ya daha hiç bi doktora gitmedım daha yeni öğrendim hamileligimi
1anneeeeee Kubraozdemir123 ben orda normal doğum yaptım 26 Aralık’ta, gayet güzeldi ,odalar tek kişilik, geniş ,temiz oda ,ebeler de ilgili doktor girmedi ama benim doğumuma yine de çok memnun kaldım sezeryan nasıldır bilmem ☺️
Kubraozdemir123 @"1anneeeeee hangi doktora gittiniz acaba ya hangısı daha iyi daha yeni gördüm de yazdığınızı teşekkür ederim cevap yazdığınız içinn
1anneeeeee Kubraozdemir123 rica ederim ben en başından Asiye hocaya gittim ama doğum sonrası sabah kontrolümü Gizem hanım yaptı öyle taburcu olduk yani muayene için Asiye hoca gayet iyidi, doğuma doktor girmedi Zaten
Kubraozdemir123 @1anneeeeee ilk bebegımde letoona gitmiştim ama bu sefer gidemıyorum çünkü fiyatlar belli yani😥
Kubraozdemir123 @1anneeeeee evet orasını daha temiz dıyorlar dogumdan sonra doktor geldi mi kontrol için yanınıza ya daha önce devlet hastanesinde hamilelik yada doğum için gitmedim illa bi tedırgınlik oluyor ya
1anneeeeee Kubraozdemir123 hiç tedirgin olmayın benim ilk doğumum özeldeydi, ikinci devlette oldu ama gerçekten Seydikemer hastanesi bin basar özele, kaldığım odanın videosu var bende isterseniz ınstagram’dan paylaşabilirim size
48sibel Kubraozdemir123 tek olumsuz yani ben cuma gün sezeryan oldum planlı idi sadece ben sezeryan oldum doktoru dogum sonrasi hiç görmedim recetemi herseyimi hazırlayıp gitmiş
Kubraozdemir123 @1anneeeeee gizem hanıma bi gideyim olmadı asiye hanımdan alırım konuşmasından ilgisinden memnun kalmazsam eğer gizem hanımı da iyi diyenler oldu ama bakalım bi ya. Bizim burda mahallede doğum yapan birisi var çok kötü falan diyordu da insan illa böyle şeyler duyunca bi korkmuyor değil yani
Kubraozdemir123 @1anneeeeee Salı gününe aldım bende randevu. İkili testler tahliller nasıl oluyor canm ya verdikten sonra gıdıyor musun yine doktor bilgi vermıyor demi direk sana