4yprakliYonca Gelin45 Bizim kızın adına bizde karar veremedik bu vesile ile size de sormuş olayım sizce Eflin Ada mı 🐣 Melina Ada mı 🐣
Akif_sedef38 İlk kızımın ismi SÜEDA İkinci kızımın ismi ÖYKÜ ŞÛRA üçüncüde kızım olucak Allah nasip ederse onada eşim DEFNE istiyor ben ASEL ama büyük ihtimalle eşimin dediği olacak gibi çünkü diğer ikisini ben koymuştum 😂🥰
Beeyyzzaa Ezginur1989 test yapmadan önce ikisinide görmüş evet beğenmesem değiştirelim derdim ama güzel degillermi 🥹🥰
mervedmrcn Gelin45 Ecmel Hüsna Ceylin Zümra Mihra Minel Beril Açelya Alya Duru Berfin Buğlem İnci Benim listem bu şekildeydi biz İnci Mihra’ya karar verdik size de fikir olsun ☺️🩷
Ayliz010 Btl_3347 valla neblm kiz hikayesi cok guzel aslnda intrrnettrn bakn brz anlarsnz degisik isim dedi degisik isim yazdm
Btl_3347 Ayliz010 anlamı hikayesi güzel olabilir fakat gerçekten kulağa hoş gelmiyor Tomris denince aklıma ilk Tom ve Jerry deki kedi geliyor yani 😂
Dilan_Deniz Gelin45 bn kızıma AYBÜKE ismini vericem çok naif güzel,çok hoşuma gidiyor,ayrıca çocukluk arkadaşımın adı
Mii 0267 sara ismi peygamber eşinin ismi aynı zamanda 4 büyük halife kadından birinin ismi kulağa hastalık ismi gibi gelebilir birşey diyemem ama mila vs gibi kedi köpek ismi değil hiç değilse
zeynep_88 Ayaz_Aybars_mom ben Artvin liyim etrafımda olan isimlerden beğendiklerimi yazdım Hansa nın anlamını bilmiyorum ama güzel görünüyor o yüzden yazdım
bssa Kızımın adı süreyya olacak hayırlısıyla😊 Anlamı: Doğanın uyanışı, baharın müjdesi. Ülker yıldızı. Mitolojide doğanın ve hayvanların koruyucusu olan tanrıça demek. 💖🥰