ulkutom bebekcan ben Eylüle denk geliyo adıyla geliyo diye Eylül bide çocukken hep bi Eylül ismine hayranlığım vardı inşallah kızımın adını koymak nasip olacak
Ayaz_Aybars_mom zeynep_88 hansa nedir acaba anlami falan cok garip isimler yazmissiniz merak ettim hangi yöreye aitler acaba
zeynep_88 Ayaz_Aybars_mom ben Artvin liyim etrafımda olan isimlerden beğendiklerimi yazdım Hansa nın anlamını bilmiyorum ama güzel görünüyor o yüzden yazdım
Ayaz_Aybars_mom Biricik2602 hayirlisi hangisiyse o olsun canim bende ilk evlendigimden beri umay ismini cok begeniyorum hep hayalimizdi bir kizimiz olursa adi umay olsun diye ama rabbim erkek verdi ayaz koydu haftaya kesinlesiyoruz ama suanlik bu kiz dedi doktorum cok kararsiz kaldim parlada cok hosuma gidiyor yeni yeni popiler olmaya basladi oda bakalm hayirlisi ya 😊
Biricik2602 Ayaz_Aybars_mom Umay bnde çok istedim Umay Sare istiyordum hatta ama bazen istediğimiz olmuyor malûm deprem oldu en sevdiğim kuzenimi kaybettim aile büyükleri Aysel Dua koymak istedi o kargaşada onalri kırmak da istemedim o yüzden Aysel oldu ama Umay koysaydim oğlum olunca da Uraz koyacktik
Merve32- Btl_3347 Tomris hatun ilk Türk kadın hükümdar Güçlü Devlet kadını demek Hiç kedi köpek ismi olarak duymadım ben ama yine de siz bilirsiniz 😂
ulkutom Funda1636 son 8 günüm kaldı uygulamaya göre Eylül başı ama normal olduğu için bekliyoruz her an gelebilir 😂
_Elif27 Benimki iki oglandan sonra kızım olucak bende 29 haftalık olduk ama hala isim bulamadik Elisa koymayı düşünüyorum aslında ama daha farklı isimlerde bar kararsız kaldım sizce nasıl Elisa büyük oğlum İhsan ikinci Alperen isimleri
daimagulumse- Doğacak kızım için Ada ismini seçtik. Ama gönlümün kaldığı diğer bir isim de Doğa. Düşünmüyoruz ama olur da ileri de bir kızım daha olursa kesinlikle Doğa🎀
0267 Mii sara Kuran’da ne anlamda geçiyor bilmiyorum ama dini bilgisi güzel birinden sara ismi hastalık isminden ötürü konması hoş olmaz diye duymuştum. Tabiki yine tercih meselesi
Mii 0267 sara ismi peygamber eşinin ismi aynı zamanda 4 büyük halife kadından birinin ismi kulağa hastalık ismi gibi gelebilir birşey diyemem ama mila vs gibi kedi köpek ismi değil hiç değilse
Nurhayatkc Semra93 bizde yeni öğrendik cinsiyeti ve uygulamayı açarken bile ayla yazmıştım bebek ismine çok hoşuma gitmişti çok şükür nasip oldu umarım size de nasip olur 🥰
Semra93 Nurhayatkc benim içimde kaldı.2.oglan yolda geliyor.dogana kadar bı umut var içimde belki yanlış görmüşüzdür😁