Merve32- sorybaby pamuk koymayın bence kedi ismi gibi değil mi sanki tabi sizin fikriniz daha önemli ama fikrimi belirtmeden geçmek istemedim
sorybaby Merve32- bir tanıdığım var kendi de ismi gibi pamuk gibi olduğu için çok ama çok hoşuma gidiyor ayrıca bu isme gelene kadar o kadar boş isimler koyanlar var ki yok pamir yok tekir bilmem ne bence pamuk çok tatlı😻😻
Misafirr Benim de kesin olmamakla birlikte cinsiyetine kız dedi doktor. İlk çocuğum erkek adı İnanç. Kız için “Neşe” nasıl sizce
Merve32- sorybaby öyle tabi var saçma sağan birsürü. Peki sizin tercihiniz saygı duyarım sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️🙏
Nart Gelin45 bemde kız bebeğe hamileyim daha karar veremedik ama Neva, Nare, Nera, Nila, Ecre, Lavin, Aura, Anka bunlar beğendiklerim 🥰
Aysunays Gelin45 “ İlay” 💙 ülkenin en guzeli, güzelliği eşsiz olan, ilme bilme yatkın demek Kökeni Türkçe 😇
Suey 32 haftalık kız bebek bekliyorum hala bir ismi yok hiç biri içime sinmiyor hep aynı isimler hediyelik yaptracam sırf ismi belli değil diye hala yaptiramadim bu gidişle isimsiz doğacak çocuğum Mercan Sahra Nergis Aysima Tavsiye edilen isimler fikir olsun diye yazmak istedim sizede
Gelin45 Suey sizinle aynı durumdayım hatta biz 34 haftalığız. Linç yiyorum herkesten ismi belli değil diye, koy artık ismini diye baskı yapıyorlar. İnşallah içimize sinen o ismi buluruz 🌸
Ceylanbjk Suey Ben de dogurana kadar çok kararsiz kaldım Aysima İkra Ahsen diye bi türlü karar veremedik en sonunda artık kimlik çıkması gerekiyordu Ahsen koyduk kararsizlik çok kötü
BerrakYagmurMert 32 hafta olduk çok kararsızız Güneş , Parla , Deva , Masal arasındayız İpek ve İnci ismi de çok güzel
Ezginur1989 Beeyyzzaa 2 sini de mi görmüş rüyasında allasen bari 1 tane görseymiş 1 tane de sen koyardın 😂😂
Beeyyzzaa Ezginur1989 test yapmadan önce ikisinide görmüş evet beğenmesem değiştirelim derdim ama güzel degillermi 🥹🥰
Nart Rukiisss ben kulaga hoş diye beğendim aura ismi hakkinda pek bir bilgim yok tabi araştırmadan tabiki koymam ama Anka ismini araştırmanızı tavsiye ederim