Gelin45 Farklı bulduğunuz , anlamı güzel kız isimlerini paylaşır mısınız ? Başka arayan kişilere de fikir olsun
Merve32- sorybaby pamuk koymayın bence kedi ismi gibi değil mi sanki tabi sizin fikriniz daha önemli ama fikrimi belirtmeden geçmek istemedim
Yesimdeniz Gelin45 Gamzesu Hazal Nazlı Elisa Masal Bade Güneş Alya Mira Almira Açelya Asel Lina Afra Azra Neva ilk dördü kızlarımın isimleri diğerleri beğendiğim isimler🥰
elifdemir09 Elisa Burçe olacak kızımın adı inşallah Elisa cennetin kapısında bekleyen melek demek Burçe küçük takım yıldızı demek Alisa ismini de ço beğeniyorum Asil soydan gelen güzel kız anlamı
Ayaz_Aybars_mom zeynep_88 hansa nedir acaba anlami falan cok garip isimler yazmissiniz merak ettim hangi yöreye aitler acaba
Merve171214 Gelin45 kızımın adı Elisa Lina Elisa cennet kapısında bekleyen güzel gözlü melek demek Lina yumuşak hurma ağacı demek
Ayaz_Aybars_mom cigdemusta07 parla yada umay koyucam allah nasip ederse oglumun adı ayaz ada isiminin arasindada kalmiyor degilim 🤭
Semra93 Cinsiyet te kız çıkarsa ayla koyacağım.kisa ve öz.degisik isimlere gerek yok.hem kulağa hoş geliyor hem çocuk severek kullanacak
Nurhayatkc Semra93 bizde yeni öğrendik cinsiyeti ve uygulamayı açarken bile ayla yazmıştım bebek ismine çok hoşuma gitmişti çok şükür nasip oldu umarım size de nasip olur 🥰
Mii Gelin45 sara ismini dusunebilirsiniz çoğu kişide yok hem modern hem Kuran’da geçiyor güzel bir anlamı var bende kızıma koyacağım
0267 Mii sara Kuran’da ne anlamda geçiyor bilmiyorum ama dini bilgisi güzel birinden sara ismi hastalık isminden ötürü konması hoş olmaz diye duymuştum. Tabiki yine tercih meselesi