Tgb_smh Zarifokur sormadım.Bana verilen tarifte 3-4 adet keçiboynuzunu kır soğuk suya koy 15-20 dk beklettikten sonra kaynatıp şekersiz için dendi sabah akşam o şekilde yaptık 1 ay sonra hamile kaldım işte
Asya95 Zarifokur benimde 1kizim var Eşim önceden size yazdiklarimi kullandi bende bana gereklileri Şimdi tüp bebek yaptirdim erkek bebek transfer oldu Beklemedeyiz İnşeAllah sizde bizde güzel sonuç aliriz
Zarifokur Plakkafa_ eşiniz günlük ne kadar miktar bitter çikolata tüketti . Bir de markanın yada bitter oranı önemlimi
Plakkafa_ Zarifokur valla benimkide mecbur olduğu için yedi şimdi alıştı kendi yiyor sürekli alıp 😂 bi süre sonra bağımlılık yapıyor
Zarifokur Plakkafa_ muz, bitter , kabak çekirdeği, ceviz, keçiboynuzu pekmezi , ilaçları omega balık yağı ve kullandığı takviye almaya başladı zorla olsada hepsine bebek gibi bunu yemem demesi 😂bu erkekler niye böyle
Plakkafa_ Zarifokur piskolojide önemli bence kendinizi ve eşinizi rahat bırakın bu konuda ben olmuyor diye her hün ağlayıp kendimi de onuda strese sokmuştum sperm testi verdiğimizde doktor çok zor falan diye eşimin moralini daha çok bozmuştu o günden sonra pozitif olmaya başladım
Zarifokur Plakkafa_ doğru diyorsun yok ya kasmıyorum artık bu ayda öyle test yapmayacağım erkenden o stres yapıyor