Asya95 Yazdigim vitaminleri eşlerinize ala bilirsiniz Lcarnitine 250 sabah ve akşam 1tane kullanilmali Biraz yağ yaktiriyor
ayse5487 Zarifokur ısırgan otu çayı İncir( zeytinyağında beş gün bekletilecek karanlıkta) Havuç Nohut yemeği Pharma supra man Ocean omega 1200 mg balık yağı Şekersiz bal katkısız
Zarifokur ayse5487 tamam nohut yemeğini de etledim bu arlar sık sık yapayım . Balık yağına bir bakayım . Teşekkürler
Zarifokur ayse5487 bu omega mavi kutulu olan dimi dur ondan da alayım teşekkür ederim . Havuçu çok sever onu da ekledim . Çok teşekkürler
Zarifokur Zzulall aynen bizimkinde de öyle demişti yavaşlılık var demişti şimdi tekrar işte deniyoruz bende yok bir şey mutlaka onda var . Doktora henüz gitmedi . Gidecek inşallah 🥴
ayse5487 Zarifokur evet canım nohut yemeği haftada iki kez falan pişir yedir adama pharmasupraman bizde çok işe yaradı omega3 te öyle öncelik olarak takviye ilaç başlasın yiyeceklerle destekle inşallah güzel haberlerini alalım 🌸
ayse5487 Zarifokur evet ocean omega3 1200mg yüksek mg li olandan al heryerde var ben hep internetten aldım daha uyguna geliyor şimdi hamilelikte ben de içiyorum omega
Zarifokur ayse5487 ay inşallah bakalım muz ve bitter çikolata da önerdiler . Bakalım bu ay yükleneyim işe yarayacak mı ? Doktora gittim hiç bir şeyin yok senin hamile kalırsın hemen dedi
Tgb_smh Zarifokur bize keçiboynuzu çayını önerdiler onu kullandık blr ay sonra hamile kaldım.Takviye edici gida falan hiç kullanmadık.Olmasaydı vitamin falan almayı düşünüyorduk
Tgb_smh Zarifokur sormadım.Bana verilen tarifte 3-4 adet keçiboynuzunu kır soğuk suya koy 15-20 dk beklettikten sonra kaynatıp şekersiz için dendi sabah akşam o şekilde yaptık 1 ay sonra hamile kaldım işte
Zarifokur Asya95 tamam onu da ekledim bari bakayım ona da mutlaka etkili bir şey demek ki sizin eşinizin sperm sorunu mu vardı
Zarifokur Asya95 benim oğlum var . Takviye aldı eşimde sperm yavaştı birazcık sorunu vardı. 5 sene önce demek ki tekrarladı . İstiyoruz olmadı . Şimdi yine takviye araştırıyorum işte . Ben oğluma uygulamanın döllenme günü hamile kaldım galiba .
Asya95 Zarifokur benimde 1kizim var Eşim önceden size yazdiklarimi kullandi bende bana gereklileri Şimdi tüp bebek yaptirdim erkek bebek transfer oldu Beklemedeyiz İnşeAllah sizde bizde güzel sonuç aliriz