Kbrumt68 32 haftalık olduk bugün ama uykularım haram oldu kızlar gözümü eşarpla bağlıyorum artık uyuyum diye yok 🥲 sizde durumlar nasıl
Bns1- Kbrumt68 Ben hamile olmadığım halde uyuyamıyorum sizi hiç düşünemiyorum uykusuzluk kadar kötü bir şey yok bütün hayat kalitesini düşürüyor🥺
gktgmom Kbrumt68 valla lavaboya gitmekten bende uyuyamıyorum artık çok zorlanıyorum uyku denen bir şey kalmadı bir an önce doğurmak istiyorum 🥲
ikincibaharrr Kbrumt68 10 aylık bebişim var emmeye uyanıyor bide hamileliğin başındayım aşırı sıkışmışım o uyandırdı sizde son zamanlarda uyuyamıyorsunuz sanırım dönmek şekil değiştirmek çok zor😬😬
Bendiyebiri_ Kbrumt68 bu gece biraz uyuyabildim oda yine uyandım ağrı sızı olunca insan uyuyamaz anlarım.ya bı yerim agrimiyoken niye uyanır insan gözlerim ağrıyor artık
denizleo09 Hiç uyumuyorum sabah olunca bayılıyorum resmen:( o zamanda akşama kadar ayilamiyorum bütün düzenim şaştı
Kbrumt68 denizleo09 Ah ah benim bide 2 yaşında bi yaramaz oğlum var sabahta o kaldırıyor ben de artık Allaha emanet dolanıyorum düşer kalırım birgün biyerde 😂
denizleo09 Bns1- nolcak bu halimiz:( Öğlene kadar uyuyunca da eşim kızıyor aç aç yatıp duruyorsun , su içmiyorsun diye Bu kadar sıcak olmasa uyurduk belki
Kbrumt68 gktgmom Valla bende doğurayım diyorum ama iki çocuk bu seferde hiç uyuyamıycam yani bana bi kaç sene uykular haram 🤦🏻♀️☺️
Kbrumt68 ikincibaharrr 10 aylık bebeğin var ve hamilesin ☺️ helal valla benim 2,5 yaşında oğlum beni mahvediyor karnıma gelip zıplat beni diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gktgmom Kbrumt68 Rabbim evladınızı size bağışlasın iki çocuk zor olmalı benim daha ilk gebeliğim 38+1 haftalığız artık dayanamıyorum 🙈
Kbrumt68 gktgmom Bilirim son günler sıkıntılı ya zaman geçmez ilk çocuk bide daha fazla heyecan oluyor ben 38 haftada doğurmuştum ilk oğlumu ☺️ ama bunda zaman nasıl geçti anlamadım gerçekten 32 oldum ama hızlı geçti ☺️
Kbrumt68 gktgmom Biraz sıkıntılıydı canım 🤦🏻♀️ Bebeğimin hareketini hissedemedim bi gün boyunca doktora gittim ve acil sezaryene alındım ,
Diyoler Annemin evinde kalıyorum koltuk cok rahatsız yatamadım ayrıca sacma bi kaşıntı basladı kasınmaktan uyuyamıyorum deliricem
Kbrumt68 Diyoler Hamilelikten o bendede var kaşıntı bol bol nemlendir geriliyor vücut bide hamileyken kurulukta çok oluyor
Diyoler Kremlerim burda değil ya bi günlüğüne geldim sanki sinek ısırmıs gibi ayagımın üstü elim yanağım kolumun altı bulasık süngerinin yeşiliyle giresim geliyo 🥺 kalınmaktan şişti zaten
Kbrumt68 Diyoler Benim kolum ve bacağımda var sadece bide önceki sezaryen yerim aşırı kaşınıyor buz felan koyup rahatlatıyorum sezaryen yeri kaşıntısı Allah kimseye vermesin çok zor