Caramio Biz empati yapıyoruz merak etme. Empati yaptığımız için, basımıza geldiği için ısrarla hemen doktora git diyoruz. Ama sen anlamak istemiyorsun. Koyu renk illa yerleşme kanaması değildir bunu anlatmaya çalışıyorum. Benimde kanamam oldu doktoru aradım yerleşme kanamasıdır dedi çağırmadı ama ben bebeğimi kaybettim. Sonra o kadar pişman oldum ki, bidaha da öyle duyarsız bi doktora gitmedim. Uzaktan kanamanın nasıl olduğunu niçin olduğunu anlayamaz. Sana kötü birseyde demiyoruz ama kendi kendine triplere giriyorsun.
    Tomurcuk18 kendi kendine tribe girmiyorum kalkıp bana desen ki bnm başımda da qeldi cnm bak bende senin qibi inandım ve qitmedim bebeğimi kaybettim diye tribe mi qircem allahını sewersen yok qit desek gidecek qitme demesek qitmiycek dalqa qeçilecek konular mı bunlar
      Caramio İşte bende diyorum ki burda bunu sormak bile hata. Koşarak gitmek gerekiyor. Belki ilk bebeğin olsa bu kadar rahat da olmazdın. Ama illa benim basıma geldi demek de gerekmiyo, evet benim basıma geldi ama belki senin bebeğine bişe olmicak. Ama belkilerle yaşanmaz. Her zaman en kötüsünü düşünmek gerekiyor. Ayrıca o doktora da cok güvenme bence. Ne olursa olsun gel demesi gerekirken umursamaması garip.
        İlk düşüğümde o kadar hiçbir şey bilmiyordum ki kahrevengi leke geldi umursamadım, babannem her ay adet görmüş gebeliğinde benimki de bişey mi dedim. İnsan ne kadar okumuş da olsa bi an ya basireti bağlanıyor ya akıl edemiyor bilmiyorum işte. Doktora gitmedim lekelenme kanamaya dönene kadar. Belki ben de böyle bir yere yazsaydım daha farklı olurdu hastaneye git derdi herkes ben de giderdim. O yüzden yorumlarınız çok kıymetli soru soranlar için😊
        Caramio doktorla ilgili olanları doktoru ilgilendiren sorunları doktorlara soracaksınız bu ne ya burdaki kadınlar çok mu bilgili sanıyorsunuz. O zaman bu doktorlar ne diye var ya da insanlar ne diye kontrole vs gidiyor keyfen değildir herhalde ? Artık senin gibi trollerinden de saçma sapan soru yapan cahillerden de midem bulanıyor biri açar şunu aşerdim biri açar cinsel muhabbet forum forumluktan çıktı gerçekten
        Caramio canım korkma bende de olmuştu doktorumu aradım normal dedi ve kendiliğinden geçti
        Yares hangi konuda tuhafız acaba gebeliğimin ilk başından beri sürekli lekenmem vardı ve her günümü dr koşarak geçirdim neredeyse her insanın yapısı bir değil ben sürekli iğne ve ilaçlar sayesinde düşük tehlikemi atlattım o lekenmeleri önemsemeyip dr gitmeseydim ne olurdu acaba ne büyüttünüz be bi siz biliyorsunuz doğruyu dr git hemen demek kabahat oldu arkadaş pes ✋🏻
        Yares haa ya i kahve leke ve kanama farklı 😃😃😃😃allah icin kimseye bu bilgisizliğini belirtmeyin eminimki siizin akinti beyaz bile olsa kosa kosa doktora gidiyorsunuz bi başkası olunca yerleşme.deyip geçiyorsunuz
        Tomurcuk18 kuzum.bizimlo bela okumuş 😔😂🤣🤣adetle postunda ki sibel değil diğeri
          Tomurcuk18 😂😂okadrada değil.kiz allah herkese anneliği nasip etsin inşallah belki böylesi anne olunca farkına varır 🤗
          Caramio yerleşme kanası olma ihtimali YÖK çünkü o başta olan bir şey