Ayaz_Aybars_mom asyap bana eczanem karsilamadigi soledi ozel ilaca giriyor dedi 320 tl fiyati var sadece doktorun yazabilir dedi saglik ocaginada gitmistim ilk haftalarimda karsilamiyoruz dedi bende alamiyorum malesef
Mlsaa99 Ayaz_Aybars_mom 23 25 yine iyi demisler bize 34 bin dediler eylulden sonrada degisicekmis fiyatlar aralikta doğurucam kim bilir kac olucak cok zor valla
Ayaz_Aybars_mom Mlsaa99 ben sormadim canim burda bi postta gordum 2 ay once bi arkads sormus o fiyati vermisler guncel fiyati bilmiyorum ama dedigin gbi sizinde pahaliymis
Mlsaa99 Ayaz_Aybars_mom progestani ben saglik ocaginda yazdiriyorum kutusu 60 lirayamı ne geliyor aylık yaziyorlar 3 kutu birden
Ayaz_Aybars_mom Mlsaa99 valla şehir şehir degisiyormu bu sistem anlamadim ki bizim saglik ocagimiz yazmiyor malesef eczanemde yazmiyolar ozel ilac demisti zaten anca devlet takipli oldugum zaman yazdirmistim oda ilk hamile oldugumu ogrendigimdeydi
Hayalim91 babyiscoming_ benimkini devlet karşıladı o doktorun devletin değil özel ilaçlardan vermistir
Gulldv babyiscoming_ bende 35 haftalık hamileyim bu dediklerinizi kullandım şimdiye kadar ama magnezyuma arada bir ara verdim sadece