babyiscoming_ Doktorum bana Folik asiti bıraktırdı artık kullanmana gerek yok dedi. Multivitamin yazdı Pregna omega isminde, demir ilacı kullanıyorum, magnezyum alıyorum, d vitamini kullanıyorum. Sizler?
Gizem1992 babyiscoming_ bende Ligone multivitamin, d vitamini , demir ilacı kullanıyorum ikisi devletin karşıladığı herkesın kullandığı marka gyno ferro sanol
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ ay banada o ilaci vermis doktorum folik asitim bitince onu alicam eczaneyi ariyim soriyim dedim kiz 500 tl dedi ay dedim bu ne ya bunun es degeri baska bisi yokmu acaba
Gulldv babyiscoming_ bende 35 haftalık hamileyim bu dediklerinizi kullandım şimdiye kadar ama magnezyuma arada bir ara verdim sadece
babyiscoming_ Gizem1992 benim bir tek demiri devlet karşılıyor diğerlerini hep ücretli alıyorum maalesef d vitamini 200 küsür , multivitaminde 400₺
Gizem1992 babyiscoming_ bende özel kliniğe gidiyorum ama onları yazmş doktorum içeriği nasıldır iyimi bilmiyorum ama doktora güvendim içiyorum 😊
Mlsaa99 babyiscoming_ şu devletin karsilamadigi ilaclar yuzunden cok para veriyoruz valla. Ben ocean mummy kullaniyorum doguma kadar devam edicek 450 liralarda , kan ilaci kullaniyorum 630 tl , kan sulandiricim ve hapim aylık 500 tl , d vitaminini ce magnezyumu karşılıyor sadece
Hayalim91 babyiscoming_ benimkini devlet karşıladı o doktorun devletin değil özel ilaçlardan vermistir
babyiscoming_ Ayaz_Aybars_mom ben bugün 400₺ ye aldım muadilleri mutlaka vardır bir araştırın isterseniz ben doktorum onu önerdi diye onu almak istedim
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ banada onu verdi canimda iceride baya dolu dolu arastirdim birazda extra progestanda kullaniyorum ben oda 320 falan devletin karsiladigi hic ilac yok suan bnde malesef rabbim kolaylik versin herkezin cebine
babyiscoming_ Ayaz_Aybars_mom aminn inşallah cümlemize vitamin fiyatları aldı başını gidiyor keşke gebelikte bari devlet karşılasa her ay 1000₺ ilaçlara gidiyor belki daha fazla. Rabbim yardımcımız olsun😇
Mlsaa99 Ayaz_Aybars_mom progestani ben saglik ocaginda yazdiriyorum kutusu 60 lirayamı ne geliyor aylık yaziyorlar 3 kutu birden
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ ben özel takipliyim birde dahada zorlu oluyor malesef en ufak bir kan alimi bile 500 tl diyolar ama devlettede dogru duzgun hic doktor yok mecburen ozele gidiyorum suan bi dogum 23 25 arasi bnmki subat sonu en az 30 olur diyoruz ama rabbim kolaylik veriri insallah sagsaglim alalimda kucagimiza baska bisi istemiyoruz arc borc odenir diyoruz yani rabbim once saglik versin
babyiscoming_ Ayaz_Aybars_mom bende özele gidiyorum ama özel sağlık sigortası yaptırmıştık gebelik oluşmadan önce. Ben bide tüp bebekle hamile kaldım şimdiye kadar 100 bin harcadık sadece tedaviye. Süresi bitecek sigortanın mecbur yenileteceğiz aralık ayında o da bi 30 bin olur, aralığa kadar mecbur ücret ödeyeceğiz muayene vs şuan 1500₺ miş artar o da hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda bir şekil kalkıcaz altından 🤲🏻😇
Mlsaa99 Ayaz_Aybars_mom 23 25 yine iyi demisler bize 34 bin dediler eylulden sonrada degisicekmis fiyatlar aralikta doğurucam kim bilir kac olucak cok zor valla
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ valla allah yardimciniz olsun canim sizin durum daha ciddi tedavi vs zor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
babyiscoming_ Mlsaa99 aşırı pahalı vitaminler maalesef geçen ay sadece magnezyumu 680₺ ye aldık allahtan 60 tablet günde 1 tane içiyorum 2 ay yetsin diye. Omega 400₺, d vitamini 200 küsür. Bir tek demiri devlet karşılıyor diğerlerini hep ücretli alıyorum. Hadi bizler bi şekilde alıyoruzda rabbim asgari ücretle çalışanların yardımcısı olsun çok zor
Ayaz_Aybars_mom asyap bana eczanem karsilamadigi soledi ozel ilaca giriyor dedi 320 tl fiyati var sadece doktorun yazabilir dedi saglik ocaginada gitmistim ilk haftalarimda karsilamiyoruz dedi bende alamiyorum malesef
Mlsaa99 babyiscoming_ esimle bazen oyle konusuyoruz dedigin givi asgari ucretle diyorum gecinemezmişiz hele şu durumda cocuga bir parca birsey alamazdim herhalde. Bir doktor muaynesi 1000 tl ilaclari çart curt 3000 sadece havaya gidiyor rabbim yardim etsin herkese
babyiscoming_ Symnr24 maalesef ben öğrenemedim hala 😂 doktor 16 dan önce söylememeye yemin etmiş🤷🏼♀️