ttazeannee Hilalll1616 bu kadar çok baskı varsa iyice aşağı inmiştir ama çıktı çıkacak diye korkma öyle kolay çıkmıyor 🤣
Hilalll1616 ttazeannee uff insan olsun istiyor artık, öyle olunca da her şeyi doğuma yoruyor 🙄 kendimi dinlemekten incelemekten yoruldum 😅
Hilalll1616 Nursemamm benim hiç açıklık kontrolü yapılmadı Nst de sancı çıkmadığı için sanırım doktor gerek duymuyor, belki bu hafta yapar 🙄
Hilalll1616 bussra-23 iyice baskı yapıyorlar demek ki 🙄 insan da sabırsızlanıyor ya böyle belirtiler arttıkça
Mernana Hilalll1616 Canım anca girebildim uygulamaya, gittim kanalda falan değil bebiş ama küçük sancım çıktı doktorum sancıdan dolayı aşırı baskı hissedebiliyor olabilirsin dedi. Benim hala devam ediyor bugünde iğne batması gibi hissediyorum ama baya can yakıyor bekliyoruz bakalım 🤷🏽♀️
Hilalll1616 Mernana benim de öyle ya iğne batması gibi baskı hiç bitmedi dünden beri, bir de bebek bir hareketli takla atıyor resmen oturuyoruz izliyoruz. Benim de perşembe günü kontrolüm 39+3 oluyorum, inşallah girer kanala 🙄
Mernana Hilalll1616 İkinci doğumunuzmuacaba? Bir bilgim yok bu konuda doktorunuza gidince bence bir sorun bebek baskı yaptığı içinde olabilir sonuçta oraya yakın yerde kocaman bir bebek var 😄
Hilalll1616 Mernana ilk gebeliğim, o yüzden ben de hiç bilgi sahibi değilim 😅🙈 oraya büyük bir baskı var sonuçta, o yüzden öyle oldu belki de 🤷♀️ benim de az kaldı muayeneye, göreceğiz bakalım ☺️
zilantc Benimde şuan öyle 39+2 yim aşagılarım çok agrıyor sanki çok agırlaştı bebek düşecek gibi. ÇömelemiyorUm
Hilalll1616 zilantc benim de öyle, bazen öyle şiddetli batmalar oluyor ki vajinada yırtılıyor zannediyorum nefesim kesiliyor, yarın yatışım olacak nasipse bakalım