Kubrabsyg Kızlar ilk defa aldım 2dir nemli bırakıyor. 1.15 dakikalık dolap kuruluğuna aldım 3 saat oldu halen bitmedi ay sinirlendim. Geçen yaptım gene öyle oldu durdurdum çıkardım artık 2 saat sonunda kendi bitti moduna almıyor
Seyhan000 Kubrabsyg makinenin bulunduğu ortam dar ve havasızsa makinenin içi çok buhar yapınca kuruttu olarak algılıyor kapağını 1 -2 dk açıp havalandırın programı devam ettirin o şekilde kurur bide aynı kumaş türünden atmaya özem gösterin ince ve kalın olunca nem dengesi karışabiliyor (Altus kullanıyorum)
tamamdanolmuss Kubrabsyg chakra nın kurutma kirpileri var hem daha az kırışık çıkıyor hem de kupkuru çıkıyor kurutma süresini de azaltıyor
Hllozclk Sentetik dolap kuruluğunda en yüksek seviyede kurutuyorum ben normak program 55 dk ama en yüksek seviyeye alınca 1.05 falan oluyo sanırım ama tamamen kuru çıkıyor bi alez atmıştım onu kurutamadı o program onun harici hep onı kullanıyorum
Kubrabsyg Seyhan000 genelde evet ortam dar evim çok küçük. Genelde aynı tür atıyorum ama yada ben tutturamadım
Seyhan000 Kubrabsyg bende yazın gelmesiyle bu sorunu yaşadım canım ama yöntemi bu şekilde buldum kışın hiç böyle olmamıştı sende dene umarım etkisini görürsün 😍