Esra_nurr Ben az önce yürüdüm 4 bin atmışım nasıl sizce ama 10 bin yapmak istiyorum son zamanlara doğru suan 21 haftalık
Aylaa123 Esra_nurr günlük 10 bin altına düşmüyorum ve yarım saat kırk dakkada evde spor yapıyorum ben yürüyüş harici 30 haftalığım
Ecekrk Esra_nurr Allah bozmasın ben de 100 adım yatak odasından mutfağa atıyorum işte sonları doğru azaltmayı planlıyorum 😂
mickey Esra_nurr 35 haftalığım her gün 1 saat yürüyorum. Artık eskisi kadar hızlı yürüyemiyorum ve hava çok sıcak afakanlar basıyor bayılacak gibi oluyorum. Ama buna rağmen 5 bin adım atmadan eve girmiyorum.
Tuzlimon1 Esra_nurr yürüyüş bandında 3km ye yakın yürüyorum. Işteykende 4000 adım anca atıyorum o yüzden akşamları evde yürüyorum bantta. Şuan 27+3
Esra_nurr elifdemir09 akşamları artık serin oluyor ya benimki kışa denk geliyor o soğuklarda nasıl yürüyecem onu düşünüyorum
Ecekrk elifdemir09 havalar serinken bisiklet bile sürüyordum ama şimdi olmuyor yemek bile yesem çarpıntım oluyo iki adım yürüsem kasılıyorum oysa egzersiz filan yapıyorum evde ama yok yani
Esra_nurr numix ilk başta biraz yavaş sonra hızlanıyorum sonrada vites geçmiyor artık zaten pes ediyorum😂 ama 10 bin adım atmayı çok istiyorum
numix Esra_nurr Ben hiç yürüyüş yapamıyorum çok nadir yarım saat yavaş tempoda yürüyorum. Korkuyorum nedense bir şey olur diye🥺
numix Esra_nurr 28 olacak. Yap dedi ama geçen haftalarda kasık ağrılarım vardı progestan başlattı. O yüzden çok kendimi yormak istemiyorum
Yeni1gebelikkk Esra_nurr 39+6 günlük 3 bin atabilsem yeterli benim için diyorum ama karnım çok düşmüş yürümek çok zor artık sürekli yürüyünce kramp giriyor bacaklarıma, oturmayı tercih ediyorum 😂🌸
Ozlemmmmm Esra_nurr yanıtları bakiyorumda helal olsun ya ben hamileligimin başından beri 2 kere yürüyüş yaptım yarimsar saat şuan 36 haftaligim mutfak ve tuvalet dışında kalkamıyorum yerimden 😅
denizleo09 Minibüsle çarşıya çıkıp dönüşte de yürüyerek eve geliyorum bu şekilde tam 10 bin adım oluyor 😀 dönerken yürümeyi seçiyorum çünkü yokuş asagi salıyorum kendimi