birkizannesi21 aden026 33+2 den selamlar💖 bugün fark ettim ayaklarım şişmiş. Zor yuruyebiliyorum artık birde bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum bazen özel bölgenin üstünde sizde de öyle oluyor mu
Canlarrr aden026 bende 33+5 im sizin bebekler kaç kg . Sağlıkla gelsin hepsi . Benim ki ağrılı geçiyor acildeyim sürekli ama şükür iyi durumu
yaasemin aden026 evet mucize bişey her hareket hayran bırakıyor Allah kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi hazırlıklar bitti mi?
aden026 yaasemin aminnnn evet bir tek hastane çantamı hazirlamadim daha 🥹 ilk defa bez aldık geçen gün de eksik kalmadı diye düşünüyorum
yaasemin aden026 ben hiç bişey yapmadım daha 35 yapıcam galıba 😂 önce ev temizliği bitirmem lazım sonra yıkama bişey almadım fazla abisinden herşey var biraz hastane çıkışı zıbın felan aldım
aden026 Canlarrr inşallah sağlıkla güzelce kucağınıza alırsınız yavrunuzu🙏🏻 32. Haftada gittik 2080 Gr di. 35 te gideceğiz birde. Sizin kg nasıl :)
Hulyaerol 33+5 ten selamlar 🌸😊bizde bayağı agirlastik makat geliş pozisyonumuz inşallah döner diye dua ediyorum yoksa zorunlu sezaryen olacağız
aden026 1Ali özellikle bugün çok var benimde sag tarafımda böyle batma hissi gibi, bugün çok yorucu geçti mesaim onun etkisi mi acaba diyorum ama tedirgin oldum bende bugün
aden026 yaasemin yıkama ütüleme bitti benimde, kendi gecelikleri mi yıkadım utuledim bu haftada. Bı ev temizliği kaldı :) çalışmaya da devam ediyorum o yüzden ekstra zor oluyor yavaş yavaş yapıyorum da umarım erken gelmek istemez yavrum🥹
1Ali nazel123 önce karnımın bir yerinde toplanıyor bebek sonra aşşağıya doğru yayılıyor kasılma hareket bile edemiyorum o an
aden026 E_E1996 bende de var o his :(36 a kadar çalışmayı düşünüyorum dua ediyorum inşallah öncesinde gelmez diye…