yysmnn Ayssemir bizimde geldi aynen park yatağı çok güzel, oğlumdan kalan beşik vardı onu kuracaktım o sallanmıyordu ama bu park beşik sallanıyor direk bunu kurucam inşallah ☺️
Ayssemir yysmnn kurulumu çok basit içinde QR kodu çıkıyor onu okutup izleyin çabucak kuruluyor. Bebeklerimiz içinde sağlıkla uyusunlar sizinde hayırlı olsun 🌸
Ayssemir TugceCakir Canım İstanbul senin uygulamasını indirdim ordan yenidoğan bebek destek paketi formunu doldurdum. Gebeliğin izin 20. Haftasından sonra başvuru oluyor. Artık şansınıza çıkar inşallah. Bide İstanbulda yaşamanız şart
Lky0- TugceCakir Ayssemir senin adına çok sevindim güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🌼 Neye göre çıkıyor paketler şans eseri mi ?
Dilekdamla Ayssemir ne zaman başvuru yaptınız ne kadar sürede geldi? 20 haftalıkken basvurdum hala doğum bekleniyor yaziyor ben de. Acaba onaylanir mi iptal mi olur bilemedim
Ayssemir Nissyoo ben bi yeri aramadım uygulama üzerinden sadece başvuru yaptım bir aydan fazla olmuştu başvuru yapalı, bugün bana mesaj geldi Yenidoğan paketiniz yola çıkmıştır diye ve bugün teslim edildi
ZO_Zeynep9098 pamuksekerinannesi Ayssemir merhaba bende başvurdum 22haftada 24haftada başvurumu sorguladım doğum bekleniyor diyor kaçinci haftada gelir
Ayssemir 4949zilanerturk ah sorun olmaz ama eşim geldi ve komple kaldırdım ve msjınızı da yeni görüyorum kusura bakmayın 😔😔
Ayssemir miniiiikfasulye evet kurdum park yatak sallanıyor ayakları var ayrı takılan onu taktığınızda sallanması da oluyor.
yysmnn miniiiikfasulye evet sallanıyor açtık geçen hafta geldi bana istersen ayağınla itince geri kapanıyor geri açılabiliyor çok hoşuma gitti içinde kağıt var ordaki karekodu okuyunca kurulumunu gösteriyor zaten kurulumu basit
Ayssemir Lky0- Allah razı olsun sağolasın canım 💛 yani bilemiyorum ben başvuru yaptım çıktı çıkmayanda oluyor. Benim sadece üstüme araba var başka bi mal varlığımız yok. Belki ondandır bilemiyorum 🥲 inşallah sizede çıkar
Ayssemir Rabia_36 Bence Ankara büyükşehir belediyesini arayın Google’dan numarası vardır arayıp sorun
Enfal_06 Rabia_36 Ankara hoşgeldin bebek başvuru yazın gogle bilgilerinizi girip başvuru yapıyorsunuz