Seymstc Edizhr evet zaten kullanırken hamile kaldım ovülasyon takibi de yaptım. Tabi ki bunlar vesile Rabbim nasip etti çok şükür 🥲
Semevii Bende Saraçoğlu tarifiyoe yaptım adet kanımın rengi bile çamur gibi gelmeye başladı temizlediğini düşündüğüm için kesmeden devam ettim adetim tam gününde bitti 15 gün içtim kürü ve korunmadığım bir dönemdi hamile olduğumu öğrendim akabinde
Edizhr Seymstc bende 5 gün falan uyguladım adetim bitince sonra şeffaf akıntı oldu korktum bıraktım yumurtlama akıntısı heralde dedim sonra biraz kanama oldu şimdide hafif kahverengi akıntım var arada bı oluyo anlam veremedim devam edemedim küre 😔
Edizhr Seymstc 23 ağustosda başladım adetim biter bitmez sabah akşam aç karnina içiyordum 28 ağustos aksamida içip bıraktım pecetede kanı görünce
Seymstc Edizhr kistiniz varsa onu söküyor olabilir tam olarak emin değilim tabi ki. Bende kullandığım ay afedersiniz çok akıntım olmuştu bende pckos var
Sedaa_ Seymstc merhaba bende de pkos var yeni öğrendim küre başladım işe yaradı mı sizde temizledi mi pkosu? İçmeye devam ediyor musunuz acaba içmeyi bırakınca tekrarlıyor mu?
Seymstc Edizhr strese girmeyin inşallah en yakın zamanda Rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin şifa olsun
Kavun Ben de dış gebelik geçirmiştim sonradında ilk defa regli oldum ama normalden çok farklı leke gibi oluyor ve soğan kürü yapmak istiyordum başlasam mı bilemedim