Melek156 Bugün reglimin 1. Günü soğan kürü ne zaman ne kadar süre kullanılıyor Ovülasyon takibi de yapacağım bilgisi olan aydınlatabilir mi internette çok farklı şeyler yazıyor deneyen vs. Varsa yardımcı olabilir mi lütfen 💝
eliff__ Melek156 adetij üçüncü günü başlayın adet bittikten sonra da bir haftaya kadr kullanın sabah akşam yeterli
User_e34 Melek156 ben geçen ay adetimin son günü içmeye başladım üst üste içmeye başladım ama bazen unuttuğum günler de oldu günde bir bardak tek içiyordum ama 200 ml bardak olandan bu ay bekliyorum yani nasıl olucak bende bilmiyorum ve korkuyorum
hulya98 Melek156 selam canım araştırmalarıma göre üçüncü gün ben de bu adetten sonra yapıcam inşallah
Zeyson eliff__ bende yaptım cnm ama benim adetim normalde 5 gün sürer ama hatta ilk 3 günü baya yoğun olur 2. Günü içmeye başladım bugün adetimin 4. Günü ama adetim tamamen bitti şuan yarında tatile gidecektik içmekle içmemek arasında kararsız kaldım ya tekrar adetim başlarsa diye
Asya95 Bildiğim kadariyla 15 gün yapilmasi gerekiyor 15gün ara verilmeli daha sonra tekrar 15. Yapilmali 3ay yapildiktan sonra yumurtlama gününün takip etmeli
Mrvsmt2502 Melek156 kimsenin adamakıllı bilgisi yok anladığım kadarıyla. Regl bitiminde başlanır 15 gün günde 1 kere içilir sınra öbür regl beklenir tercihe göre 2 3 kez yapılabilir 15 gün 15 gün şeklinde. Ben ilk gebeliğimde 1 kere yapmıştım 15 gün boyunca öbür ay hamile kaldım
Seymstc Bu kür adetliyken içilmez adet bittikten 2-3 gün sonra başlanır sabah akşam aç karnına bende yaptım ve hamile kaldım. Lütfen yanlış uygulamayın kürü adet düzeniniz bozulabilir ara ara kanamalar yaşayabilirsiniz.