twinsmom__ Mucihe insanların yorumlarından dolayı içinize sinmemiş olabilir mi Ben ikiz kızlarıma Liya ve Liva ismini vericem nasip olursa Çokta beğenmiştik eşimle Ama insanların yorumlarından sonra bi soğudum Sizi etkilemelerine izin vermeyin bence çok güzel olmuş iki isim yanyana adıyla yaşasın ömer asil🧿
akkaya_1234 Ya isim konusunda gerçekten insanı çok yoruyor lar zaten zar zor insan bir isim buluyo onuda beğenmiyor lar bence en iyisi isim bulup kimseye söyleme den doğduğu nda ismini koymak kim ne derse desin ben şimdiden tembihledim dedim ki ben bir isim bulursam ve beğenmezseniz sakın bana söylemeyi n beni soğutma yin diye zor isim bulmak Allah kolaylık versin
Mommmmy Mucihe kuzenim koydu 6 ay önce . İlk başta Bizede garip geldi hiç duymamıştık ama çok güzel bir isim bence. Biz çok seviyoruz alışana kadar. Yakışıyorda iki isim
Tuzlimon1 Mucihe içine sinmediyse biraz daha vaktin varsa düşün o halde, ömrü uzun olsun hep kullanacağı bir isim. Ömer akın, Ömer Alp, Ömer Asaf bu tarzlarda güzel geliyor kulağa :)
Nananan Mucihe Ömer asaf olabilir yada tek Ömer de olabilir yada asil isminin yanına bir isim düşünülebilirsinz
ummanela Mucihe bence gayet güzel olmuş kimsenin ne dediğini takmayın ben insanların ne dediğini çok Taktığım için çocuğuma isim koyamaz hale geldim. Ömer İsminin yanına ne koyarsanız koyun bence çok yakışıyor ben çok yakıştırıyorum Ömer’in yanına koyulan isimleri. Ömer asil de gayet güzel olmuş.
Mucihe ummanela çok teşekkür ederim bencede Ömer asil kalmalı artık netim yani kafam çok karıştı gerçekten daraldım
Dilek0638 Mucihe bence çok güzel bir isim eşimle ben de kendimiz karar verdik ve ailelerimize bu olacak dedik onlarda sevmeseler bile saygı duymak zorundalar kimseden yorum almıyorum sen de takılma bence
Mucihe Dilek0638 İnsanlar üff püf yaptıkça biz daraldık kapı süsünü kadar sipariş ettim iptal ettim sonra kararsızlıktan
Dilek0638 Mucihe biz sadece ailelere söyledik çevreye hala isim bulamadık diyoruz söylemek istemiyoruz doğumda öğrensinler yorum yapma fırsatları olmasın diye 😁
Ebbruc Mucihe isme yorum yapamicam ama sırf bu yüzden biz saklıyoruz oğlumuzun ismini. Koymak istediğim bi isim vardı bi arkadaşıma söyledim başka birinin oğlunun ismi olduğunu hatırlattı ve soğudum isimden. Şimdi annem hariç kimse bilmiyo neredeyse ismini doğunca öğrenirler artık
Mucihe Zeynepp17 İlk oğluma zor hamile kaldım rüyamda görmüştüm isimini buna da haksızlık olmasın diye iki isim koyuyorum
Asya95 Ne istiyorsan koy Kızıma Derya koyucaktim koymadilar Şimdi erkek transfer oldum tutarsa Artur koymak istiyorum Bunada laf edecekler biliyorum ama kimseyi dinlemiycem Asil güzel bence
ftmnr_ Mucihe İnsanlar ne koyarsan koy bir laf ediyor emin ol o yüzden hiç kafaya takmamak lazım gayet güzel isim
emel16 Mucihe Ömer alp istiyorum bende ama abla be babamız başka isimde ısrarcılar:) Ömer alp, Ömer Efe olabilir .ömer asaf, Ömer Akif alternatifler güzel bence
Bhrtopkaya Önemli olan sizin beğenmeniz kesinlikle..Yiğenimin adı Ömer Asaf düşünürseniz fikir olsun size de 🌸