Mucihe Kızlar karar verdik Ömer asile ama insanlar one diyorlar benimde çok çok içime sinen bişey olmadı ama insanların demesi canımı sıktı
Mrvsmt2502 Mucihe insanlar her zaman her şeyi söyler içinize sineni koyun eleştirenlere yorum yap diye söylemedim deyip geçin . Kızımın ismi tomris ilk duyanlar o ne öyle dedi kayınvalidem kokana adı gibi dedi sonuç koydum çokta içime sindi şimdi heres çok beğeniyor
beyzanururey Mucihe canım senin bebeğin sonuçta sen beğendiysen gerisi önemli değil ve gayette güzel bir isim. İnsanlar her zaman eleştirilecek bir şey buluyorlar.
perihankrkya Mucihe aman ne takiyosun milleti sen canm ya bana da diyorlar ilk oglumun adi oğuz ali ikinci ogluma hamileyim ozan alp koyacagiz duyan cok zor diyor halbuki zor degil ilk defa duyduklari icin alisik değiller alpi koyma diyolar sürekli bende onlarin istegine gore haraket etmeyeceğime gore moralde bozmuyorum hic valla biz beğeniyoruz diyorum geçiyorum kimisi ben ozan derim sadece diyor bende kiziyorum valla veriyorum lafi iki isim koyuyorsam iki isimle sesleneceksiniz diyorum sonucta benm cocuğum ben nasil istersem oyle koyarm bosver ver lafi gec kenara takma kafana gayette cok guzel bir isim cnm
esca344 Mucihe ömer ismi tek başına yeterli bir isim asil de tek başına güzel ama ikisi olmamış gibi geldi bana. ben olsam ömeri tercih ederdim
emel16 Mucihe Ömer alp istiyorum bende ama abla be babamız başka isimde ısrarcılar:) Ömer alp, Ömer Efe olabilir .ömer asaf, Ömer Akif alternatifler güzel bence
Nananan Mucihe Ömer asaf olabilir yada tek Ömer de olabilir yada asil isminin yanına bir isim düşünülebilirsinz
Momybaby Mucihe bana da çift isim koydum uyumlu değil diyorlar 😀 içime çok sindiği için kimseyi dinlemiyorum ama tabi bende senin gibi buraya sordum 😀 bence önemli olan senin ne hissettiğin 🌸
Tuzlimon1 Mucihe gayet güzel adıyla yaşasın 🥰 insanlar her türlü yorum yapacaklar hiç takılmayın, Ömer birisinin adı mı yoksa kendi tercihiniz mi?
Mucihe Tuzlimon1 Aslında annemin çok çok istediği bi isimdi bizde kırmadık İlk oğlumun isimi de İsmail aras Koyduk ama asile içim sinmedi
Tuzlimon1 Mucihe içine sinmediyse biraz daha vaktin varsa düşün o halde, ömrü uzun olsun hep kullanacağı bir isim. Ömer akın, Ömer Alp, Ömer Asaf bu tarzlarda güzel geliyor kulağa :)
Gizemiii Mucihe bence gayet hoş ve gerçekten minnoş bir isim ben çok beğendim 🌸🌸ismi gibi asil bir evlat olsun inşallah