Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin. Öncelikle çok zor ama güçlü olmalısın kötü düşünmemelisin sen güçlü ve umut dolu olursan bebeğinde yaşamak için iyileşmek için tüm gücünü seninle kullanır. Şöyle düşün normal değil sezeryanla doğum yapsaydın bu seferde sezeryan da sıvının bebeğin nefes borusuna kaçma ihtimali oluyor defalarca postlardan okuduk böyle bir durum da olabilirdi ya da herhangi bir durumda olabilirdi. Allah ın da bir bildiği vardır. Şuan bu şekilde olmazdı ama sezeryan da farklı bir şekilde durumda yine yoğunbakımda kalacaktı. Olacağın önüne geçemeyiz. Kendini suçlama asla hiç bir anne böyle olmasını istemez istisnalar hariç tabi. Sen güçlü ol ki bebeğinde senden o gücü bulsun. İyileşecek benim bebeğim çok güçlü benim gibi güçlü iyileşip kucağıma alacam diye düşün. Umutsuzluğa kapılırsan hayatı doyasıya yaşayamazsın. Umut yüreğinde hiç tükenmesin olur mu şimdi git elini yüzünü yıka bebeğine ayetel kürsi nas Felak ihlas ve fatiha oku duanı et Allaha sonra da bebeğin için kendini motive edecek birşeyler yap meşgul ol. Allah ın izniyle şifasını bulacak ve kucağına alacaksın ben tüm kalbimle inanıyorum. Ve bu olduğunda gelip buraya bebeğim kucağımda çok sağlıklı diye yazacaksın. Ben inanıyorum sen de inan 🤲❤️