mucizemgelsin61 Offf Ben henüz yapmadım eşimi bekliyorum oda 1 2 saate kalkacak gece çalıştığı için.. Beklememi istedi bugün bazen bekliyorum onuda ama hamileyim sonuçta korkuyorum bi yandanda 😏 çok acıkıyorum zaten
myangelson mucizemgelsin61 benim eşim de geceden geldiğinde sabah kalkınca birşeyler atistiriyorum küçük bir sandviç falan yapıyorum öğlen de eşimi kaldiriyorum kahvaltı yapıyoruz 😅 yoksa hayatta duramam aç bekleyince midem bulanıyor ilaç kullansam da
mucizemgelsin61 myangelson Yaa tabiki öyle de ne bileyim bilemedim yani onun yerine dereotu yiyorum salatalık domatesin üstüne serpiştiriyorum limonluyorum tuzluyorum öylede güzel oluyor .. E arada yiyim o zaman bende
myangelson mucizemgelsin61 yiyin tabi sonuçta her gün demet demet maydanoz yemiyoruz arada yiyebiliriz ki maydanoz çok faydalı bir besin 😊
Ecekrk myangelson kahvaltım kayısı bugün kalktım eşime krep hazırladım istiyordu birkaç gündür sonra ağrım var diye 2 tane kayısı yiyip uzanmaya geçtim 🤷♀️
mucizemgelsin61 Ecekrk Ay krep e bayılıyorum yani yapıyorum arada ama biraz uğraştırdığı için üşeniyorum 🤣
myangelson Ecekrk ay krep çok severim bir ara bende yapayım🙈 size de afiyet olsun daha sonra birşeyler yiyin ama kayısı az gelebilir 🥲
Ecekrk mucizemgelsin61 ben yiyorum abartmadan arada sırada yemeklere katınca önemsemiyorum piştiği için ama çiğ olarak çok abartmadan yiyorum
mucizemgelsin61 Ecekrk Hımm evet yemeklerde çok problem olmayabilir piştiği için doğru. Bende yerim artık arada ya biraz kasıyorum ben evet ilk bebeğim düştüğü için valla bunda pimpirikliyim herşeyden korkar oldum
--sy saat 11 de uyandım hala daha yatakta yuvarlanıyorum, kızım dürtüklüyor artık kalk doyur da ben de faydalaniyim diye ama hiç kalkasım yok, 29. haftadayız biz
myangelson --sy ayy ben de hemen acikiyorum yemek yemedigimde mide bulantısı yapıyor aç duramıyorum 🥲 10+5 haftaligiz biz de
nununundunyasi myangelson afiyet şifa olsun 🫶🏻 bu da canım bir şey istemiyor ama bebelere yarasın kahvaltısı, 30+0 🥹
myangelson nununundunyasi teşekkür ederimm sana da afiyet olsun😊🧡 ayy bazı zamanlar bende öyle oluyorum bazen de çok fazla aç oluyorum 🥲🙈
Aylaa123 mucizemgelsin61 doyuyorum evet hamilelik öncesindede spor yaptığım için bu şekilde besleniyordum onun için alışkınım . Kefir içine meyve yulaf ve fındık çeviz blend edincede çok güzel oluyor oda doyurucu
mucizemgelsin61 Aylaa123 Ayy evet oda güzel olur kefiride severim onu denerim bi gün :) Spor yaptığın için aynen alışıksındır tabi evet ben çünkü asla doymam ki kahvaltı en sevdiğim öğündür hatta bazen yerken midem bulanıyor biraz bekliyorum geçiyor sonra devam ediyorum ısrarla yemek istiyorum yani 🤣🤣
mucizemgelsin61 myangelson Yaaa aynen öyle işte bende ilaç kullanıyorum ama kahvaltıyı geciktirince benimde midem bulanıyor böyle bi fena oluyorum tansiyonum düşüyor sanırım bende atıştırıyorum öyle ceviz falan atıyorum ağzıma zeytin peynir ne olursa hatta şimdi kalkıp atıştırayım yoksa fenalaşıcam🤣
mucizemgelsin61 myangelson Evet valla eşim getirmiş dolapta bayılmış maydonoz yazık 🤣 arada tüketicem
nununundunyasi myangelson 🥰💐 başlarda mide bulantım vardı sanırım geri geliyor gibi 🥹 bulantın olmadığı sürece göm göm göm 🤤🤤
Aylaa123 mucizemgelsin61 hahaha olsun can boğazdan gelir hamileyiz ye gitsin 😂genelde istahım normal ama bazen noluyorsa midem delik gibi hissediyorum yiyorum ama 5 dakka sonra gene açım 😂
myangelson mucizemgelsin61 ye ye öyle kalinmaz midem bulanmaya başladığı zaman bu sefer de yemek yiyemiyorum ben daha çok midem bulanıyor aç duruyorum daha da bulanıyor kısır döngüye giriyorum resmen 😂
sacmalamakizim myangelson Haşlanmış yumurtayı hiç bir zaman bayıla bayıla yiyemedim, doktor ye diyor ama midem almıyor ki kokuyor. 😅 Bende menemen yaptım bu sabah peynir kızartma falan yedim. 🤭 afiyet olsun size de. ☺
myangelson sacmalamakizim ben haşlanmış yumurta çok severim ama az pişmiş seviyordum böyle tam pişmiş bende sevmiyorum o yüzden haşlanmış pek tercih etmiyorum ama bugün yapayım dedim çünkü bayaaa uzun süredir yememistim 😂😂 teşekkür ederim size de afiyet olsun 😊🧡
Ayaz_Aybars_mom myangelson mis gibi kahvaltilar gorunce canim cekmedi degil ama versen bi dilim dahi yiyemem bulantilardan 🤣🤦♀️ sizlere afiyet olsun ❤️ bu arada bircok tabakta domates gordum evet saglikli ama icinde şeker oldugunu unutmayin derim cok cok tuketmeyin ilerde karsiniza cikiyor malesef 😏 seker yuklemesinde vs.
myangelson Ayaz_Aybars_mom tesekkur ederim🧡 mide bulantısı için hap kullaniyor musunuz? Kullanmadan bende yiyemiyorum çünkü pek birşey 🥲 şeker yuklemesiyle onun alakası yok ki ben ilk hamileliğimde de çok domates yedim hatta bulantıdan dolayı sadece domates salatalık ekmek yiyebiliyordum tuz döküp şekerim gayet iyi çıkmıştı 😊