User_e34 Ebru1234 bat 12 13 çok istiyorum ama geçen aydan da olmayınca korkuyorum şuan sizce ne yapmalıyım ?
Ftrhn Cozdmr ben days doctor ile poxitig gördüm diye sevindim adete 7 gün kala 3 kez pozitif gördüm ama maalesef kanda negatif 🥺😢 o marka tam hayal kırıklığı adetime var bakalım değişecek mi
Cozdmr Ftrhn ben bi postta 6 testin tamamında pozitif gören kadını okudum. Gek gör ki kanda negatif.benim adet yarın büyük ihtimal bende bu ay umut yok inşallah senin sonucun güzel olur.Rabbim gönlündekileri versin sana
Ftrhn Cozdmr yazık değil mi bizlere neden böyle hatalı ürünler satıyorlar sen de inşallah en güzel haberi alısın canım. Benim günüme vae saha ama ümidim kalmadı olsaydu kanda dğşükte olsa çıkardı
Tubili33 Benimde bat 28. Üç gün önce test yaptım erken gebelik negatif geldi. Adeti bekleyeceğim olmadı bu ayda 🥹
Emineeyecioglu Ebru1234 benimde bat ım bugün cuma günü gebe olduğumu öğrendim😊 bugün beta hcgm 250 çıktı, darısı tüm isteyenlere😊😊
Elifffelisss cicegim2210 klomen ne için kullanılıyor? Bende ilkkez bu Ay denedim ovulasyon testine bakarak sansimi ama bat 31 agst test için beklemedeyim :)
ghostty cicegim2210 yaa insallah en kısa zaman da siz de pozitifi görürsünüz🥺Benim hala reglm gelmedi. Normalde bu kadar sancıya şimdiye regl olmam lazımdı🫠
likapaa53 Ecemyurdakul kızımda 2 gün öncesinde yapmıştım canım bugün daha yapamadım negatif görmekten korktum🥹
Ecemyurdakul likapaa53 Bende dayanamadım yaptım bugün negatif gördüm ilk idrar olmasada akşam üzeri yaptım 5 gün var regl olmama ama 2 gün kala bir daha yaparım olmadı
cicegim2210 ghostty Yaaaaa belki erken test yapmışsındır beklemek lazım. Benim daha var 11. Günüm yarın 12.