Perali Ceren1996 Benim de bat bugün henüz adet olmadım ama dün sabah erken gebelik testi yaptım negatifti hamilelik olsa pozitif olurdu di mi umutlanmayayım
Ceren1996 Perali ben henüz yapmadım ama geç döllenme olabilir diye biliyorum bekle 4 5 gün. Ben cuma günü yapmayı düşünüyorum testi.
Eluf Ebru1234 ben yaptım olmadan 4gun önce 1.6 çıktı doktor negatif dedi şuan 2gun geçti adet cuma test yapcam
Linammm01 Ebru1234 benim bat 28 yumurta çatlamsından sonra 12. Günüm az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef 😔
Kur Ebru1234 bat 3-4 hiç belirti yok sayılır sadece aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum iki gündür anlamadım
Cozdmr Bat yarın erken gebelikte days doctorda silik çizgi, prodoctorda negatif cıktı.days doctor için cok fazla yalancı pozitif postu gördüm. Bilemiyorum🤔
Ftrhn Cozdmr ben days doctor ile poxitig gördüm diye sevindim adete 7 gün kala 3 kez pozitif gördüm ama maalesef kanda negatif 🥺😢 o marka tam hayal kırıklığı adetime var bakalım değişecek mi
Nursena2 Ebru1234 ses3567 ghostty Ceren1996 likapaa53 Ebru1234 Benim bat bugün ama 3 gün önce kan testi yaptırmıştım bişey için orda 2.3 çıktı yani negatif bugün de hala olmadım ama test yapmayı düşünmüyorum 3-4 gün gecice belki
ghostty Nursena2 bence de en iyisi beklemek , ben de az önce test yaptım negatif. İyice gecıkmesını beklemek lazım. Testlere de güven olmuyor. Moral bozuyor anca.
likapaa53 Nursena2 evet gecikmesi en iyiside bizim sabırsızlığımız işte bugünde kuaföre gittim bekarlığımdan beri giderim hamile misin dedi bana bi şaşırdım 🙈
likapaa53 Bilgilianne48 dimi ya bakalım güzel haberler alalım inşallah bu postta bol bol çift çizgi görelim🥰