cLearQueen Hanimlar e-nabizda son kontrollerim gözükmüyor nasıl sisteme düşer?? Mezela en son 8 ağustosta gittigim doktor kontrolu yazıyor ama onun ustune belki 5 kez daha muayeneye gitmisimdir?? Bilgisi olan var mı? Ya da başına gelen????
Zmom cLearQueen benimde bi ara yaptırdığım testlerin sonuçları düşmemişti baya da bekledim en son aradım müşteri temsilcisini kapattım yarım saate düştü.
Tlyysf cLearQueen e nabız güncelleme filn vardır belki bide ona bak güncelleme geldiyse diye aklıma geldi
denizleo09 cLearQueen muayene ise ziyaretlerde, tahlil ise tahlillerim bölümünde çıkıyor ordan tarih de secebiliyorsunuz
Tutaste_ cLearQueen hiç bişey ne yapcam ki . Bende gorunur bedek ordan diye hevesleniypdum o zamanlar ne kağıt verıyolar ne ultrason da görüyodum e nabızda 🤷
Rabiya2422 cLearQueen ben de yeni gebe kaydımı oluşturdttum kan tahlili vs aldı da gebe olduguma dair haftam falan nerde gorebılırım enabız uygulamasında
Zmom cLearQueen baya oluyor netten e nabız müşteri hizmetleri numarası diye aratırsan çıkar muhtemelen.
cLearQueen Miniminia yok hep ayni doktorlar yani kapalı degil ben de anlamadım. Muhatap kim acaba kimi aramak lazim boyle bi durumda
Miniminia cLearQueen bilmem devlet hastanesi ise 186′ya anlatıp yardım isteyebilirsin, özelse zaten kendi numaraları ile halledersin sip sak
cLearQueen Miniminia tıp fakültesi ve ozel hastane canım. Tamam 186 arayayım cok cok tesekkur ederim.😊
Rabiya2422 cLearQueen ben hiç devletde doktora gitmedim kadın doguma sadece sağlık ocagına girtim ondan dklahı öı