Minikkalplerinannesi Nur1806 9 Eylüle kararlaştırdık ama daha erken sürpriz olursa bilemeyeceğim 🤭 Mide yanmaları , çabuk yorulmalar, sağ üst bacak yanması , uykusuzluklar bizde var☺️
Sedadvc Nur1806 29 eylül beklenen tarih ama ne zaman isterse o zaman gelsin paşam. Ben önceden gün belirlemeye karşıyım. (Sağlık sorunları dışında tabi) Sezaryen bile olsa bebeğin kendi gelmesi beklenmeli bence. 37, 38 bile olsa bazen gelişimini tamamlayamiyor bebekler.
Lilaaaaa 50_68 serklaj ameliyatı olduğum için dikişleri aldığı gün bebişi de alacağını söyledi doktorumuz
Yavrummm 38+1 olduk, ara ara der sancıları ve son zamanlarda sık sık ishal oluyorum, yaşayan başka anneler var mı? Acaba doğum yakınmıdır😅
Aycanby Yavrummm ben 35 haftalık oldum tam ishalim de var sürekli yoğun akıntıda basladı erken mi doğuurcam şimdi 🥲😬
Aysel461 Yavrummm ben de 34 haftalık ishal oluyorum bu aralar ama üzüme bağladım nedenini acaba erken doğum belirtisi mi
Yavrummm Aycanby benim ozamanlarda vardı hafif hafif ama son zamanlarda şiddetlendi, pozitif düşünelim pozitif olsun🌸😅
Barlas_mom Nur1806 Ben klimanın karşısında yatıyorum diğer türlü uyuyamıyorum. 7 Eylül de alırım diyor doktor daha erken gelmezse tabi Şuan 37+0
Lilaaaaa Nes7616 serklaj ameliyatı olduğum için bebek dikişlere baskı yapıp rahimi zorlamasın diye doktorumuz 37. Haftayı doldurduğumuzda dikişi ve bebişi alacağını söyledi
HmerveK Lilaaaaaa sizinle aynıyız. Eğer erken gelme durumu olmaz ise 07.09 tarihinde gelecek bebeğimiz💙 38+1’de alınacak. Umarım kendiliğinden gelir☺️
Nursima6761 1 hafta sonra kontrol olup doğum tarihi artık alırım heralde diyorum çok zor geçmeye başladı artık ya uykuya dalmak zor çocuk hareketli hangi yöne yatsam oraya giriyor ordan vuruyooor 🥲