M-Urass_Mom Susimerve Aynı şekilde ben de ya. 3 hafta oldu. Sordum bugün doktora salgın var dedi. 35+2
Susimerve Motheranddaughter bebek kilo almasın diye çok. Normal doğum zor oluyor kilolu olunca bu yüzden bıraktırıyorlar bana 36da bırak dedi ama 37de bırakıcam sanırım
ikiaslanannesi80 Nur1806 35+4 haftalık olduk uygulamaya göre 31 gün kaldı doğuma ama normal doğum yapacağım için inşallah gün belli değil paşa ne zaman gelmek isterse😄Yaz hamileliği beni mahvetti aşırı sıcak ve uyuyamıyorum son 1 haftadır nefes nefese kalıyorum bel ağrısı çok oluyor bide bütün hazırlıkları sona bıraktım🤦♀️4 gündür etiketleri kopar yıka kurut derken bugün hastane çantası ve ütülemeye fırsat buldum şimdi hastane çantamı hazırladım ütü yapıyordum bi kaç parça kaldı belim ağrıdı mola verdim onları da yaparsam bebek hazırlıkları bitiyor inşallah siz benim gibi yapmayın ne kadar erken o kadar iyi😄geriye temizlik kalıyor ah gurbetin en zor yanı temizlik içinde erken mi diyorum acaba yada yapıp bıraksam mı 2 yaşında oğlum var bide her ne kadar günlük silip süpürsem de ev batıyor çok büyük temizlik yok aslında ama perdeler yıkanacak koltuk altları çekip silip süpürülecek 🤦♀️
Yesim0716 Cumartesi günü kasık ağrısı bel ağrısı ile gittim hastaneye 104 de kadar çıktı sancı serum takıldı sancı azaltıldı sonra taburcu oldum sancı azalmasaydı doğuma alıcaklardı şuan 36+6 yız bu haftalarda doğum yapan varmı kuveze falan alıyorlar mı sezeryqn doğumun
Susimerve M-Urass_Mom bi zararı var filan dedi mi doktorunuz bir de ilaç verdi mi bana reflor verdi 2 gün içtim iyi geldi bıraktım yine aynı oldu bende 1 hafta sonra yine başladım bugün son günüm 3.günüm akşam içicem daha içmicem ama geçecek gibi değil kaşıntı yaptı bide ishal o bölgede anlamadım. Kabız olmaktan iyidir ama yine de korkuyo insan 😔
Lilaaaaa Nes7616 32. Haftamda 1900 dü. 1 hafta sonra doktor kontrolüm şuan 34 haftalık olduk bilmiyorum ne kadar kilo aldık. Doktorum 37 haftada organlarının gelişimini tamamlayacağını söyledi. 37 haftada doğan bebekler erken doğum olarak geçmiyor. Küveze girer mi bilmiyorum. Bazı bebekler 39. Haftada da giriyor onun çok haftayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İnşallah girmez 🙏🏻
Nes7616 Lilaaaaa bende çok yoruldum artık taşıyamıyorum kilosu gelişimi iyi diye düşünülürse acaba benimde olur mı 37 diye heves ettim şuan
Semrautu Son 42 , 33+6 olduk bugün birkaç gündür bel ağrım var ve artık kasıklarım da hissediyorum resmen sanki hiç uyumuyor bütün gün hareketli.Yaşağıdığım bel ağrısı sancımı sizce ilk hamileliğim , birkaç gündür çok yoruldum ona bağlamıştım ben ama 😕
Ensrmn Uras2881 Kendini asla korkutma her insanın bünyesi farklıdır kimi ameliyat için iyi ki der kimi normal için ve sen şuan ikisini de yaşamadmışsın onun için korku panik yapmana gerek yok cnm. Akışına bırak inan ne kadar zor olsada Allah güç veriyor insana hem gülü seven dikenine katlanır diye bir söz var hani onun için sonunda sefanı yaşayacaksın böyle düşün ve pozitif ol🥰🤗
M-Urass_Mom Susimerve Bana da reflor yazdı ama almadım. Muz falan yesem düzelir mi diye düşünüyorum. Salgın var diye bu haldeyiz sanırım. 3 hafta olmuş düzelir gibi oluyor düzelmiyor 🤷🏼♀️ İlaç da etki ederse anca birkaç gün gibi geliyor bana da 🫠
Lilaaaaa Nes7616 doktorunla doğum planlamanı yapabilirsin bir dahaki randevunda, en iyisini sizin için o bilir 🙏🏻
Bendiyebiri_ Nur1806 bugün tam 34 haftalık olduk tabii kilo nedeniyle bı hafta geriden geliyorduk bu cuma komtorlde bakalım nolcak artık agirlastigimi hissediyorum gece uyku yok gündüz ayri yok bebeği kasıklarıma baskısı tüm vücudumun kasilmasina neden oluyor ve bugün bebek doğdu butonu geldi hayırlısıyla kucağımıza alalım bebisleri